Bludničio nad trinaestogodišnjom devojčicom!

 
  • 11

Policija u Bogatiću podnela je krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Šapcu protiv V. D. (30) iz mačvanskog sela Badovinci. Sumnjiči se da se zabavljao s jednom trinaestogodišnjom devojčicom iz istog sela

Zbog sumnje da je počinio krivično delo obljube nad detetom, policija u Bogatiću podnela je krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Šapcu, protiv V. D. (30) iz mačvanskog sela Badovinci. On se sumnjiči da se „zabavljao sa jednom trinaestogodišnjom devojčicom“ iz istog sela, objavile su "Večernje novosti"!

Pravdajući se pravima deteta i interesima istrage, policija ne navodi detalje o ovom nemilom događaju. Kako ovaj list nezvanično saznaje, V. D. je sa učenicom jedne osnovne škole imao više seksualnih odnosa. Prvi se dogodio 1. maja, u kući V. D. u centru Badovinaca, u kojoj živi sam. U susednoj kući, inače, žive mu majka i bart, a kako navode meštani, „radi se o vrlo imućnim ljudima i domaćinima“.

Slučaj je, zvanično, razotkriven preksinoć, kada je devojčica ponovo otišla kod V. D. Majka ju je pozvala na mobilni telefon, a ona je odbila poziv i potom pobegla iz kuće „svog ljubavnika“. Policija je ubrzo pronašla kod seoskog groblja, a nekoliko sati kasnije majka je prijavila da joj je kćerka - silovana.

- Priznala je majci, ali veruje se da je devojčica bila u vezi sa V. D. od ranije, što je i on rekao u svom iskazu. Sve je bilo, tvrdio je, na dobrovoljnoj bazi - kaže naš sagovornik iz istrage.

Inače, u Badovincima mnogi govore da je majka, navodno, pokušala da „udomi“ maloletnu kćerku. Mnogi govore i da se njena mezimica u poslednje vreme „problematično ponašala“, pa joj je majka uzimala mobilni telefon, čitala poruke i zabranjivala da koristi kompjuter.

(Telegraf.rs)

Video: Nastavljena sednica Skupštine Srbije, na dnevnom redu rebalans budžeta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Podgorica

    13. maj 2014 | 20:01

    Stvarno mislim da nije kriv nego ona. Nista on nije radio na silu. Roditelji da povedu računa gde im deca idu.

  • Vesna

    13. maj 2014 | 15:05

    Ako je sve ovo tačno, i majku i ovog muškarčinu u zatvor!

  • Vlado

    14. maj 2014 | 08:42

    Robija za majku I ljubavnika , ovoj dom za maloljetnike jer su joj droga, prostitucija I kriminal neminovno zanimanje u buducnost.ZALOSNO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA