Otrovano 14 mališana u Raški!

 
  • 7

Četrnaestoro dece, predškolskog uzrasta sa simptomima trovanja zadržano je na lečenju na Infektivnom odeljenju, dok je osmoro pušteno na kućno lečenje

U Novom Pazaru, 14 od 22 dece predškolske ustanove "Veselo detinjstvo" iz Raške zadržano je na lečenju na Infektivnom, nakon što su se zbog stomačnih tegoba javila lekaru.

Od petka se 22 dece iz predškolske ustanove "Veselo detinjstvo" iz Raške javilo novopazarskom zdravstvenom centru, prenosi "RTS".

Njih 14 sa simptomima trovanja zadržano je na lečenju na Infektivnom odeljenju, dok je osmoro pušteno na kućno lečenje.

Načelnica sanitarne inspekcije Raškog okruga Ljiljana Milošević rekla je da su preduzete sve zakonom predviđerne mere i da se ispituje kako je došlo do trovanja dece.

Rezultati će biti poznati za nekoliko dana.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marrina

    11. maj 2014 | 19:10

    Nema kontrole

  • Republika Sandzak

    11. maj 2014 | 18:59

    raska je raska a Novi Pazar je Novi Pazar

  • Mare

    11. maj 2014 | 22:39

    Kuvar sam po struci vise od 10 godina i sve vise se zgrozavam sta se desava i sta ljudi rade sa hranom... Ili nema nikakve kontrole i inspekcije ili je to sve podmazano novcano. Sve je pocelo da mi se gadi a pogotovo kada vidim da se ovako nesto desi deci... Pa sve vas treba pohapsiti i nahraniti tom istom hranom zlotvori jedni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA