BG: Osnovac izboden nožem u školi!

A. R., učenik osnovne škole na Medakoviću 3, uboden je nožem danas u školi. Iako je majci rekao da se isekao na staklo, lekari su utvrdili da je povređen nožem. Povreda mu je sanirana i pušten je na kućno lečenje

  • 8

A. R., učenik Osnovne škole Milan Đ. Milićević, koja se nalazi na Medakoviću 3, izboden je nožem u školi, a majci je rekao da se posekao na staklo.

Kada ga je majka odvela na pregled u Dom zdravlja, lekari su utvrdili da su povrede nastale od noža. Srećom, povrede nisu opasne po život.

Odmah po saznanju da je dečak povređen nožem obaveštena je policija, a istraga je u toku.

Sedam učenika ove škole vraćalo se kući posle časova kada se incident dogodio, a jedan od njih ispričao je zameniku direktora škole kako je došlo do povrede.

- Učenik je ispričao da su dok su se šetali dečak koji je ubo A. R. našao nož u travi. Kako je rekao, nije bilo nikave svađe niti tuče, već je A. R. u jednom momentu samo viknuo. Svi su se tada uskomešali i videli da je njihov drugar uboden - kaže za Blic Milan Krstić, zamenik direktora.

Dečaci su se uplašili i pokušali da očiste  ubodenog A. R., koji je otišao kući i majci ispričao da se posekao na staklo.

- Majka je ispričala da je sina odmah odvela u Dom zdravlja "Šumice" gde su rekli da je posekotina od noža, ne od stakla i poslali ih na Institut za majku i dete. Zatim je pozvala policiju, a mi u školi nismo znali šta se dogodilo sve do pet-šest po podne - ispričao nam je direktor škole Tripko Međedović.

On je dodao da se dva dečaka druže, idu u isto odeljenje i zajedno treniraju, kao i da dosad među njima nije bilo svađa.

Iz  Institut za majku i dete potvrdili su da su primili osnovca A. R. sa povredama potkolenice.

- Dečak je imao posekotinu na levoj natkolenici, koja nije ni duboka i velika. To je ušiveno i on je pušten na kućno lečenje - kaže Radoje Simić, portparol Instituta za majku i dete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AllBoss

    7. maj 2014 | 19:21

    Bitno je da su se gospoda ministri ustolicili i podijelili plen ko ce sta a djeca nek nam se kolju po skolama i na ulicama ,penzioneri nek vrse samoubistva zbog jos tezeg polozaja,kriminal nek cveta i jos se Saric svima smeje u facu sto je pocastvovan od nekog glavesine.I tako ce ova drzava u zacarani krug iz kojeg nema izlaza ...

  • Nislija

    8. maj 2014 | 01:57

    Batina iz raja izasla.

  • dexter

    7. maj 2014 | 22:44

    Imamo klince za pohvale! Ja bi ih bio dan i noc, za 12 god piju, puse i hvataju "ribe"! Crno nam se pise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA