BRANILA SE OD SILEDŽIJA: Devojka nožem izbola tri muškarca

U Beču se jutros desio incident u kome se devojka, prema njenoj izjavi, branila nožem od mladića koji su pokušali da je siluju. Zbog teških povreda svih učesnika incidenta, još uvek niko nije u mogućnosti da policiji da izjavu

  • 11

Jedna devojka (23) izbola je jutros u Beču, u ulici Majnertgase, tri mladića između 20 i 30 godina, zbog pokušaja silovanja.

U incidentu nema mrtvih, ali su dva muškarca zadobila teške ubodne rane, dok je trećem ustanovljena povreda zgloba. Devojka je takođe povređena.

Prema izveštaju portparola policije, Tomasa Kajblingera, hitne službe su izašle na uviđaj na mesto zločina, koji se odigrao u stanu jedne zgrade u Devetoj bečkoj opštini.

Devojka je muškarce upoznala tokom sinoćnjeg izlaska, nakon čega su otišli u stan u kom se desio incident.

Zbog navodnog pokušaja silovanja, devojka se branila nožem, nanevši jednom muškarcu ubodnu ranu u predelu stomaka, a drugom u predelu bubrega. Trenutno se istražuje da li je treća osoba povređena prilikom pokušaja bega.

Zbog težine povreda policija još uvek nije u mogućnosti da uzme izjave od učesnika.

Istraga je u toku.

(Telegraf.rs / Foto - ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA