TRAGEDIJA U MANASTIRU GDE POČIVA PATRIJARH PAVLE: Obesila se monahinja?

 
  • 35

Monahinja Milena Ilić (52) pronađena je mrtva u manastiru Rakovica u Beogradu, a istraga će utvrditi razlog smrti, za sada se sumnja da je reč o samoubistvu vešanjem

U manastiru Rakovica, u Ulici patrijarha Dimitrija u Beogradu, samoubistvo je izvrsila monahinja Milena Ilić (52), saznaje Telegraf.rs!

Kako saznaje naš portal njeno telo pronađeno je u prostorijama manastira Rakovica, gde je sahranjen patrijarh Pavle.

Najverovatnije radi se o samoubistvu vešanjem.

Nakon istrage biće utvrđen razlog samoubistva monahinje.

(E. T.)

Video: Sajam knjiga -Službeni glasnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko2307

    2. maj 2014 | 12:22

    Nista u manastiru nije idealno. Vama svima izgleda kad dodjete na sat ili dva da je tako. Ali posle duzeg boravka u manastiru stvara se druga slika. I tamo se medjusobno svadjaju, zavide jedni drugima, dolaze koje kakvi na lecenje od droge, psihicki poremeceni...itd. Manastir je utociste za sve. Ljudi u manastir dolaze iz tri razloga ali jedini pravi razlog dolaska i ostanka je onaj kada te sam Bog pozvao da dodjes i da mu sluzis. Bezanje od problema,razocaranosti u ljubav nije put koji vodi u manastir. Dobro treba razmisliti o tome pre nego se odluci. Odricanja su velika i treba biti spreman na to. Moliti se Bogu da uspes u tome, strpljenje...

  • Поки

    2. maj 2014 | 12:54

    Коме се не свиђа православна вера,слободно нека је промени. Боље 100 којиx верују него 1000 који не верују !!!

  • Ivana retard

    2. maj 2014 | 12:14

    Ивана паметнија си без овог коментара. Ако се нашло неколицина људи који су злоупотребили положај СПЦ-е не значи да су и остали "popovi,monahinje…" (као што ти кажеш) исти.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA