Izboden tinejdžer u blizini škole u NS, stradao njegov otac koji ga je branio!

 
  • 23

Svedok događaja kaže da su dvojica napadača napali tog mladića i uboli ga u šaku, levu i desnu nogu, a nastradao je i otac mladića koji je pokušao da odbrani svog sina

Tinejdžer M. M. (17) izboden je jutros na Novom naselju u neposrednoj blizini Osnovne škole "Prva vojvođanska brigada". Ovaj mladić već je poznat javnosti, jer je prošlog septembra preživeo napad mačetom.

Kako 021.rs prenosi, dvojica momaka su napala mladića od 17 godina u poslovnom prostoru koji se nalazi u zgradi u Bate Brkića 32.

Svedok događaja za 021 kaže da su dvojica napadača napali tog mladića i uboli ga u šaku, levu i desnu nogu, a nastradao je i njegov otac (43) koji je svog sina pokušao da odbrani i pritom je dobio udarac u glavu.

Policija se ubrzo pojavila na licu mesta, a jedan od napadača je uhvaćen.

Prema rečima očevidaca, u okolini škole čula se galama: "Alo bre, baci nož, zovite miliciju, je*aću ti mamu!". Tri , kako očevidac kaže, deteta, gurkala su se, a jedan od njih imao je kuhinjski nož u ruci i vitlao je njime. Naišao je jedan čovek (otac napadnutog, kako će se ispostaviti - prim. aut.) koji je pokušao da ih razdvoji i uzme nož detetu. Dok se on bavioo time, druga dvojica se nastavila da se tuku.

Ovo je prvi incident od dolaska 200 novih policajaca koji su bili raspoređeni po Novom Sadu, ali su se nedavno vratili u svoje policijske stanice u mesta iz kojih su regrutovani.

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kure

    30. april 2014 | 12:06

    Napraviti maloletnicke zatvore u kojima ce pre podne uciti u skoli,poslepodne kopati njive.da benaju vremena za razmisljanje.kada sam ja bio klinac,milicajca nisi smeo da pogledas u oci,a sada se opusteno klinci pobiju sa njim i nikom nista.samo ostre i visoke kazne i resen problem

  • neko

    30. april 2014 | 12:06

    STA SE BRE DESAVA SA OVIM NARODOM VISE? SVAKI DAN SE NEKO KOLJE I UBIJA. BOZE SACUVAJ

  • Ljubinka sine

    30. april 2014 | 11:53

    Ova deca vise nisu nprmalna. Ne znam zasto im se ne sudi kao odraslim osobama,kad znaju da pucaju,bodu i napadaju kao odrasli onda ima i da im se sudi tako. Dokle god im se popusta bice sve gori!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA