Legiju posetila ćerka u zatvoru, pričali na engleskom!

 
  • 20

Nikolija Luković (15) posetila je oca Milorada Ulemeka Legiju u zatvoru "Alkatras" u Požarevcu. Legija je bio veoma uzbuđen i srećan zbog posete svoje ćerke sa kojom je razgovarao na engleskom jeziku, jer ona slabo govori srpski

Milorada Ulemeka Legiju (46) u požarevačkom zatvoru "Alkatraz" posetila je ćerka Nikolija Luković (15), koju nije video više godina jer živi sa majkom u Kanadi.

- Kada mu je najavljeno da će Nikolija doći, on je postao veoma nestrpljiv i maltene nije spavao. Taj susret bio je veoma dirljiv. Legija nije mogao da je zagrli, jer je od posetilaca odvojen neprobojnim debelim staklom. Komunikacija se odvijala putem interfona - kaže izvor za "Alo".

Nikolija je sa ocemn pričala na engleskom jeziku, budući da ga on dobro govori, dok ona slabo govori srpski jezik.

- Stalno se smejao i bio je veoma srećan. Komentarisao je kroz šalu kako ćerka liči na njega, ali da ima i mamine oči. Zanimao se za školu, kako joj je u Kanadi. A malo su popričali i o njenom odnosu sa majkom, pa ju je očinski savetovao šta da radi i rekao da joj majka misli dobro iako verovatno nekada pretera štiteći je - priča izvor.

Nikojija je oca, kog nije videla od rođenja u Torontu, posetila prvi put pre sedam godina.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    30. april 2014 | 00:21

    Lepa stvar ono kad od svog prokletog zivota dodje ti nesto tvoje krvi tvoja cerka da te poseti prvi put u zivotu vidi svog oca, malo tuzno:(

  • Vlada

    30. april 2014 | 00:55

    Mogli su da odobre da je zagli barem

  • Neo

    30. april 2014 | 00:03

    Da da vi bas znate o cemu u pricali!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA