Milioneru ispalili dva metka u glavu, pa ga zapalili u džipu na Karibima

Britanac Oliver Gobat (38) vlasnik luksuznog hotela Kap Mejšn na karipskom ostrvu Sveta Lusija pronađeno je u izgorelom Rendž Roveru

  • 4

Ugljenisano telo Britanca Olivera Gobata (38), vlasnika luksuznog hotela Kap Mejšn na karipskom ostrvu Sveta Lusija, pronađeno je u izgorelom Rendž Roveru, a detektivi veruju da se radi o brutalnoj egzekuciji.

Policija je Gobatovo izgorelo telo pronašla nekoliko sati nakon što je porodica prijavila njegov nestanak.

Prema nezvaničnim informacijama, Oliver Gobat je dva puta upucan u glavu, a nakon toga zapaljen u svom automobilu. Lokalna policija pa čak ni britansko Ministarstvo spoljnih poslova ne žele da potvrde njegov identitet.

Jedino što je policija za sada rekla jeste to da je telo koje je pronađeno izgorelo do neprepoznatljivosti, a nalazilo se na suvozačevom mestu.

Međutim, dvostruki olimpijski pobednik u desetoboju i njegov veliki prijatelj Dali Tompson, preko Tvitera je odao počast svom nastradalom drugu Oliveru Gobatu i tom prilikom je potvrdio sumnje da se radi upravo o njemu.

- Za sada ne možemo otkriti nikakve detalje, uskoro ćemo se sastati sa porodicom pa ćemo videti šta dalje - rekao je portparol karipske policije.

Gobatova porodica vlasnik je luksuznog hotela s pet zvezdica Kap Mejšn, smeštenog na severnom delu karipskog ostrva Sveta Lusija. Lista gostiju brojala je i svetske zvezde poput Ejmi Vajnhaus i Ejmi Bruk.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sakal-Pec

    29. april 2014 | 18:53

    Sada ce da optuze Luku Bojovica da je to naredio iz zatvora.DRZI SE BRATE NAS

  • Znalac

    29. april 2014 | 18:59

    Ocigledno nije prihodovao samo od hotela, opasni poslovi opasan zivot

  • Nemanja

    29. april 2014 | 15:38

    Jel ovo na slici je Tesla model S???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA