NAŠE ZRNO: Evo gde se pravi najbolji hleb u Srbiji

Komentari

  • Милан Мићуновић

    12. decembar 2014 | 19:31

    Хлеб НАШЕ ЗРНО је добар али увек са уљем. Било би веома добро ако бисте имали и хлеб без уља (на води) за православне током Часног поста (пре Васкрса) и у дане када се пости на води - често средом и петком и током Божићног поста.

  • Milivoje Anđelković

    6. avgust 2014 | 11:18

    poštovane dame i gospodo odavno konzumiram raženi hleb koji vi proizvodite u zadnje vreme dobijam samo rezani hlen koji se brzo suši i i gubi ukus koji ima ne rezani hleb , prinuđen sam da tražim drugog proizvođača samo iz navedenog razliga. Mislim da hleb netreba da režete ili bar omogućite i jadan i drugi kupcima pa nek biraju , ovako smo uskraćeni za sopstvene potrebe i ukusa: s pozdravom

  • ilijaz

    30. april 2014 | 14:43

    Samo dase musterije ne zale na kvalitet a za cene.....

  • Dejan

    30. april 2014 | 13:00

    Cinjenica je da je Nase zrno najbolji industrijski hleb u Srbiji, i drugi proizvodjaci ne mogu da se uporede. Na zalost, skupi su za nase mogucnosti, nemamo ni za Savu, a kamo li za neke bolje vrste hleba. Ipak, pozdravljam to sto konacno imamo mogucnost da biramo kakav cemo hleb da jedemo.

  • pekar lekar apotekar

    29. april 2014 | 21:25

    Gospodine Djordjevicu, svaka cast, vidi se da znate sta radite... takvih ljudi nam treba i u drugim domacim kompanijama, u Vladi, ali i u sportskim klubovima!

  • vesna

    29. april 2014 | 15:09

    Ja sam ih jednom zvala da se požalim na svežinu, za pola sata zvalo me je troje ljudi iz pekare i poslali su mi svoje proizvode. Svaka cast.

  • Anci

    29. april 2014 | 14:43

    Stvarno prave najbolji hleb, samo su malo skupi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA