Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Милан Мићуновић
Хлеб НАШЕ ЗРНО је добар али увек са уљем. Било би веома добро ако бисте имали и хлеб без уља (на води) за православне током Часног поста (пре Васкрса) и у дане када се пости на води - често средом и петком и током Божићног поста.
Milivoje Anđelković
poštovane dame i gospodo odavno konzumiram raženi hleb koji vi proizvodite u zadnje vreme dobijam samo rezani hlen koji se brzo suši i i gubi ukus koji ima ne rezani hleb , prinuđen sam da tražim drugog proizvođača samo iz navedenog razliga. Mislim da hleb netreba da režete ili bar omogućite i jadan i drugi kupcima pa nek biraju , ovako smo uskraćeni za sopstvene potrebe i ukusa: s pozdravom
ilijaz
Samo dase musterije ne zale na kvalitet a za cene.....