Raskomadano telo u jezeru kod Šapca!

 
  • 0

Policija sumnja da je R.I. ubijen na drugom mestu, pa bačen u vodu. Porodica nedavno prijavila nestanak

Raskomadano telo muškarca pronađeno je jutros u veštačkom jezeru "Šljunkara" u Tabanoviću kod Šapca. Prema nezvaničnim informacijama, reč je od  R. I. (53), čiji je nestanak nedavno prijavila porodica. Komade tela, spakovane u džak i zavijene u ćebe, primetili su lokalni ribolovci i odmah prijavili policiji.

Ribolovci na veštačkom jezeru "Šljunkara" jutros su zatekli nezapamćen prizor. Oni su sasvim slučajno zakačili udicom za najlon džak, ali su mislili da su naišli na smeće. Ostali su nemi kada je pred njih isplivala ljudska ruka. Odmah su obavestili policiju, koja je zajedno sa vatrogasnom ekipom došla na lice mesta. Iz vode su izvukli  još nekoliko najlon džakova  i plastificiranu kariranu torbu. Vreće i torba bili su umotani u ćebe, a potom bačeni u veštačko jezero. Delovi tela spakovani su u mrtvački sanduk pogrebnog preduzeća.

- Sa vađenjem ostataka se čekalo do popodne, jer bi istragu ozbiljno ugrozio ijedan propušten detalj, a voda je duboka i hladna. Na lice mesta izašli su istražni sudija Višeg suda u Šapcu i pripadnici policije, na čelu sa obducentom prof.dr Ljubišom Božićem iz Beograda - rekli su u policiji.

Portparol Višeg suda u Šapcu Slobodan Velisavljević objasnio je za Telegraf.rs da je reč o nepoznatom muškarcu, kojem su isečene ruke i noge.

- Dežurni istražni sudija obavio je uviđaj na licu mesta. Telo je poslato na obdukciju, kako bi se utvrdio identitet. Za sada znamo da je reč o muškarcu, ali ne i njegove godine. Ovakav zločin nisam zapamtio od kada radim posao sudije - kaže Velisavljević za Telegraf.rs.

Velisavljević nije mogao da precizira kada je telo bačeno u jezero. On pretpostavlja da to nije učinjeno davno, jer nije došlo do raspadanja.

Kako saznajemo u policiji, muškarac je ubijen i njegovo telo raskomadano je na drugom mestu. Ubica je spakovao telo u nekoliko džakova i torbu, umotao u ćebe, kako bi "počistio" mesto zločina i uklonio tragove.

Oko 15 časova, angažovane su specijalizovane ekipe vatrogasaca pa su paketi sa stravičnim sadržajem, koji su ležali na dubini od dva metra, dovučeni do obale. Samo 15-ak minuta kasnije na nosilima su ih odneli radnici pogrebne službe JKP "Stari grad". Istražni sudija naložio je obdukciju, kako bi se utvrdio uzrok smrti i koliko su dugo ostaci bili pod vodom.

U  "Šljunkari" je u martu 2010. godine takođe pronađen leš umotan u tepih. Tada se radio o Zlatku Kokiću koga je godinu dana ranije ubio Mladen Torbica u Kokićevoj kući i bacio u jezero. Telo je tek nakon godinu dana isplivalo a policija je uspela da razreši ovaj monstruozni zločin.

(M. Eraković)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA