Ovaj monstrum je izbo dečaka (3) pred njegovom majkom (FOTO) (VIDEO)

 
  • 12

Mladić iz Hjustona Hoze Giljermo Molina (21) je detetu njegove komšinice zario nož u vrat tri puta, a potom pokušao da ga uguši. Monstrum je uhapšen, a dete je, na sreću, čudom preživelo ovaj svirepi napad

Kakav monstrum. Mladić iz Hjustona Hoze Giljermo Molina (21) nožem je izbo dečaka starog tri godine dok se mališan igrao u dvorištu ispred svog stana. Molina je detetu nož u vrat zario čak tri puta i to pred njegovom majkom!

Na sreću, dečak je preživeo ovaj svirepi napad bizarno istetoviranog mladića. Prema rečima očevidaca, Molina je dečaku prišao sa leđa i zario mu nož u vrat. Majka dečaka je potom dotrčala i bila dovoljno prisebna da zamoli Molinu da ne vadi nož iz tela njenog deteta jer bi to moglo da bude smrtonosno zbog krvarenja.

Molina se oglušio na njene vapaje. On je izvadio nož i potom čak kolenom pritusnuo dete kako bi ga ugušio.

Ipak u jednom trenutku je prestao i otišao sa mesta zločina. Policija ga je brzo uhapsila i on je trenutno u zatvoru, bez prava da plati kauciju.

Motivi za ovaj svirepi napad još nisu poznati. Poznato je samo da je Molina živeo u stanu do dečaka kojeg je pokušao da ubije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Марко

    25. april 2014 | 15:43

    Искрено се надам да ће се наћи још већи монструм од њега у затвору,који је већ добио пар доживотних,да дода и овог као још једну! То му од срца желим! Свако ко је у стању да беспомоћну особу лиши живота,тај није за живот!!

  • stojan protic

    25. april 2014 | 16:29

    Makar u toj Americi za ovu majku pravda ve biti zadovoljena ...ovaj ziv iz zatvora tesko da ce izaci ...dok ovde da se to dogodilo ...bio bi na ulici Za 5 godina .

  • Boki

    25. april 2014 | 16:05

    Elektricna mu ne gine,mada bi ja to malo otegao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA