Eksplozija u operacionoj sali u Sarajevu, ranjene dve osobe!

 
  • 5

Incident se desio na Klinici za abdominalnu hirurgiju Kliničkog centra u Sarajevu, prilikom otvaranja boce sa ugljendioksidom, a pacijent koji je trebalo da bude operisan nije povređen

Dve osobe su povređene u eksploziji koja se dogodila u operacionoj sali Kliničkog centra u Sarajevu, potvrdila je bolnička uprava.

Incident se desio na klinici za abdominalnu hirurgiju prilikom otvaranja boce sa ugljendioksidom, koja se koristi za anesteziju.

Do nezgode je došlo u toku priprema za operaciju, a pacijent na kome je trebalo da se izvrši hirurški zahvat nije bio ugrožen.

Jedan član medicinskog osoblja ima lakše povrede na rukama, dok su kod drugog konstatovana nagnječenja mekih tkiva.

Uprava bolnice ističe da za sada nije jasno kako je došlo do eksplozije, jer je boca imala uredan atest ovlašćene kompanije.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Video: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    24. april 2014 | 16:45

    Opet eksplozije...Dosta je bilo...

  • Srna

    24. april 2014 | 17:21

    Kako je bilo udobno ziveti u Jugoslaviji, bilo je doktora, lekova, nege, a sada bolnice nemaju kreveta, lekova, doktora, neispravne instalacije, bez grejanja, cekaju pacijenti po 3 godine na operaciju nema ni za decu, a kamoli za starije.nazalost ista je situacija u svim bivdim republikama. Sta smo trazili to smo i dobili!

  • Goca

    24. april 2014 | 22:32

    Ko to koristi ugljendioksid za anesteziju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA