NAJVEĆE FRAJLE LICEJA: Hit parodija stranice "Najveće drolje osnovnih i srednjih škola"! (FOTO)

 
  • 1

Grupa entuzijasta napravila stranicu "Najveće bestidnice i frajle liceja i nižih škola", koja predstavlja parodiju na stranicu "Najveće drolje osnovnih i srednjih škola", na kojoj se nalaze fotografija devojaka i žena koje su oskudno odevene, ali koje su napravljene s početka 20. veka

 

Iako je poslednjih nekoliko dana društvena mreža "Fejsbuk" spominjana jedino zbog pedofilnih stranica koje su izazvale međudržavni skandal na Balkanu, na njoj se i dalje mogu naći brojni primeri veoma zanimljivog materijala.

Tako je grupa entuzijasta napravila stranicu "Najveće bestidnice i frajle liceja i nižih škola", koja predstavlja parodiju na stranicu "Najveće drolje osnovnih i srednjih škola", na kojoj se nalaze fotografija devojaka i žena koje su oskudno odevene, ali koje su napravljene sa početka dvadesetog veka.

Na njoj možemo videti gomilu crno belih fotografija iz raznih razdoblja, na kojima se nalaze pripadnice lepšeg pola u kostimima za kupanje ili donjem vešu u prvoj polovini 20. veka, sa duhovitim komentarima korisnika posetioca stranice.

"Sramnice iz vašeg sreza", "Mala Jana skroz desno je najcveća drznica južno od Budima", "Najveći ološ bačkog okruga", samo su neki od komentara koji stoje ispod slika.

Uvereni smo da ćete se dobro zabaviti akom je budete posetili.

Ukoliko želite da uđete u ovaj svojevrsni vremenoplov i vidite kako su nekada izgledale žene u kupaćim kostimima pogledajte ovde.

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ma vazi

    27. april 2014 | 22:42

    au, ova "parodija" ce da pomogne.. samo se relativizuje stvar. kao eto, uvek su zene bile bestidnice, pa sta.. sama originalna stranica koja je izazvala polemiku nije sporna, sporno je sto se deca tako oblace cak i kad idu u skolu i niko ne haje, nego smeta kad se to skupi na jedno mesto na fb-u, pa se dobije veci publicitet i opseg obozavalaca..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA