ISPOVEST MEDIJSKOG MOGULA: Žena me je varala sa Tonijem Blerom i svi su to znali

 
  • 13

- O tome se pričalo, ali niko nije hteo otvoreno da mi kaže šta se dešava. Kada sam razgovarao poslugom neki su mi priznali da je Bler jednom čak prespavao na našem ranču. Proveo je noć kod Vendi u sobi, a jedan zaposleni mi je rekao da im je bilo posebno neprijatno kad su zajedno večerali i hranili jedno drugo - rekao je Rupert Mardok

Medijski mogul Rupert Mardok ispričao je magazinu Fortune o svojoj mučnoj brakorazvodnoj parnici kroz koju je prošao sa bivšom suprugom Vendu Deng, koja ga je navodno varala sa bivšim britanskim premijerom Tonijem Blerom.

Novinarima je ispričao o potresnom trenutku kad je saznao da njegova žena provodi vikende sa Blerom. Priznao je da ga je slomilo i šokiralo saznanje da mu je supruga neverna. On je naveo da je iz njenih dnevnika saznao da ona gaji "duboka osećanja" i da joj se čini da se "malo zaljubila".

Vendi se sa bivšim britanskim premijerom sastajala u oktobru 2012. godine i aprilu 2013, a prema nekim navodima zajedničko vreme provodili su i na jahti.

Mardok je za aferu saznao tokom svog boravka u Australiji.

- Odmah sam se vratio da bih ispitao osoblje. Ispostavilo se da su svi sve znali. O tome se pričalo, ali niko nije hteo otvoreno da mi kaže šta se dešava. Kada sam razgovarao poslugom neki su mi priznali da je Bler jednom čak prespavao na našem ranču. Proveo je noć kod Vendi u sobi, a jedan zaposleni mi je rekao da im je bilo posebno neprijatno kad su zajedno večerali i hranili jedno drugo. Znači radili su to vrlo otvoreno, pred drugima- rekao je Mardok i dodao da je nedelju dana kasnije podneo zahtev za razvod. Njihov brak je zvanično okončan u novembru prošle godine, posle 14 godina braka.

Mardok je dodao da je ljubavne poruke u dnevniku video tek nakon razvoda kao i da su mu oni bili dodatna potvrda da je doneo pravu odluku. Jedino žali zbog toga što je njihov razvod provlačio po medijima.

- Voleo bih da je sve prošlo u tišini - rekao je Mardok.

Mardok i Deng imaju dve ćerke, a jednoj od njih Bler je kum. Bivši britanski premijer oženjen je za Šeril Bler i odbija da prizna da je postojala bilo kakva veza između njega i Mardokove supruge.

Pet meseci nakon razvoda, Mardok tvrdi da je okrenuo novu stranicu u svom životu. Kupio je veliki vinograd u Moragi i dva velika stana koja zauzimaju čak tri sprata oblakodera na Madison Parku.

(Telegraf.rs / Izvor: time.com)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiev

    11. april 2014 | 15:01

    Pa deda sta si ocekivao...da si nasao babu tvojih godina bilo bi ok...ovako si nasao starletu ili u prevodu...............))

  • Blaznavac

    11. april 2014 | 15:19

    E moj Madrok, istupilo ti se jebilo.Drugo,zene traze sigurnost, a to su pare. trece, traze ljubav i seks, od tebe to nije imala.Krljevstva i carstva su zene davale za ljubav i seks. Toni je bio tvoj predsednik, zato si i cutao.Sada kada vise nije,naprasno si saznao.Takvima je vaznija imperija. Svi vi na zapadu vise volite pare nego porodicu, i tu se mi ne slazemo

  • Serb_BL

    11. april 2014 | 15:13

    I nije ovo za tebe matori mada i onaj klempo nije nesto bolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA