MILOŠEVIĆEVA SNAJA: Gde su ostali, zar ja treba da branim Slobu? (FOTO)

Pristavši da se slika na grobu Slobodana Miloševića, njegova snaja Milica Gajić prvi put govori o svim detaljima drame porodice Milošević i o tome ko je nekad bio uz njega, a sada bi to voleo da zaboravi

  • 56

U ekskluzivnoj ispovesti za najnoviji broj "Nedeljnika" Milica Gajić, snaja Slobodana Miloševića, bivšeg predsednika SR Jugoslavije i Srbije, prvi put govori o svim detaljima drame porodice Milošević i odrastanju Slobinog unuka Marka, koji je krenuo u srednju školu u Požarevcu.

Pristavši da se slika na Miloševićevom grobu, Milica kaže kako je žalosno što o njenom svekru ćute oni koji su nekad podržavali njegovu politiku i učestvovali u vlasti.

- Na putu do položaja na kojima se sad nalaze odrekli su se i svog šefa, i države, i partije čije su ideje nekada podržavali i sprovodili. I sada su odjednom, posle 14 godina, 11 godina nakon "Sablje", 8 godina posle njegove smrti, epohalno rešili da ga optuže, a po svemu sudeći i osude. Ne sumnjam da će naći dovoljno svedoka "haškog kvaliteta" da ga mrtvog optuže - objašnjava za "Nedeljnik" Milica.

Povodom poslednjih medijskih natpisa o Miloševićevoj umešanosti u ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, Milica kaže:

- Mene ne čudi što o njemu govore loše njegovi politički neistomišljenici, koji su bili protiv njegove politike. Otvoreni neprijatelji i neistomišljenici zaslužuju poštovanje, jer vam svoje mišljenje kažu u lice. Žalosno je što o njemu ćute oni koji su nekada podržavali njegovu politiku i učestvovali u vlasti. Ne znam samo šta su sve ovo vreme pored njega tražili, kad sada govore kako se njegovom politikom nisu slagali?! Što ga tada nisu napustili? - pita se Miloševićeva snaja dodajući da je privođena u "Sablji".

- Kuća je dva puta pretresana i nikad nisam znala zbog čega sve to! Jako sam dobro upoznala Slobodana za sve godine provedene uz njega i ono što mogu da tvrdim jeste da je zaista bio divan, pažljiv, dostojanstven i predusretljiv čovek. Ovo dvorište je uvek bilo puno kad je bio tu, a dolazio je svakog vikenda. Ne govorim o političarima i partijskim kolegama samo, već o našim komšijama, Požarevljanima, Slobinim starim drugarima koji su ovde svraćali gotovo bez kucanja - podseća Gajićeva, dodajući da nikad i ničim nije pokazivao da je iznad drugih i po nečemu važniji.

Možda je teško poverovati u sve to... Teško je poverovati i da se u ovo dvorište nekada moglo kao u komšijsku avliju, no ipak je to bila zavetrina predsednika, dok danas, uz sina i starca koji održava grob, Milica Gajić čuva istinu, svoju istinu.

(Telegraf.rs / Izvor: Nedeljnik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    10. april 2014 | 14:59

    Gle spodobu namrstena lica, prezime joj Gajic a ime Milica...

  • Činjenice

    10. april 2014 | 15:06

    Za ovo je u pravu kad govori o njegovim istomišljenicima i tadašnjim partijskim drugovima..

  • Zlostavljana ciganka

    10. april 2014 | 16:11

    Najvece zlo koje je moglo da zadesi Srbiju zadnjih 500 god.je MILOSEVIC i njegove ulizice.Ja sam 2 puta potrefio ratiste,mnogi divni momci koje sam poznavao sad nisu medju nama zahvaljujuci ovom zlotvoru i njegovoj gospodji.A vi koji ga podrzavate da ste prosli ovo sto i mi koji smo se borili za Srbiju manje bi lupetali gluposti po komentarima i.sl.glupostima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA