Najpoznatiji srpski klovn vratio osmeh bolesnim ruskim mališanima! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 0

- Najteži trenutak mi je bio nastup za decu sa posebnim potrebama koja su teško obolela, kao i trenutak kada sam šminkao devojčice obolele od raka, koje su sve poželele da budu princeze - rekao je za Telegraf najpoznatiji srpski klovn Smehuljko nakon povratka iz humanitarne misije "Doktori klovnovi" po Rusiji

Najpoznatiji srpski klovn - Smehuljko uspešno je završio humanitarnu misiju "Doktori klovnovi" u Rusiji.

Za razliku od prošlog putovanja na kojem su bili i drugi klovnovi, Smehuljko je ovoga puta bio sam.

- Ne znam koji je razlog za to. Da li nedostatak novca, svetska ekonomska kriza, trenutno političko stanje ili se organizatorima moj program najviše dopao - ispričao je Smehuljko po povratku iz misije za Telegraf.

Klovn Smehuljko je besplatno održao sedam nastupa za decu obolelu od raka, nezbrinutu decu, mališane sa posebnim potrebama iz ruskih vrtića kao most prijateljstva između Rusije i Srbije.

Deca su oduševljeno učestvovala u mađioničarskim trikovima, igranju sa balonima za oblikovanje, lutkama-marionetama, igricama i u šminkanju.

- Najteži trenutak mi je bio nastup za decu sa posebnim potrebama koja su teško obolela, kao i trenutak kada sam šminkao devojčice obolele od raka, koje su sve poželele da budu princeze - objašnjava Smehuljko dodajući da je nakon gostovanja po mnogim zemljama shvatio da postoji jedan univerzalni dečji jezik - jezik srca, koji je svugde isti.

(Telegraf.rs)

Video: Brdo kamenja obrušilo se na Jablanicu: Evo šta je ostalo od litice posle jezive tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA