SIN MALEZIJSKOG PILOTA: Moj otac nije namerno srušio avion

 
  • 3

Ahmed Set (26) najmlađi sin pilota nestalog malezijskog aviona, kaže da nisu bili toliko bliski zbog očevih stalnih putovanja, ali da ga je razumeo bolje od svih i da veruje da njegov otac nikad ne bi namerno srušio letelicu

Ahmed Set (26), sin pilota nestalog malezijskog aviona, rešio je da demantuje navode da je njegov otac Zahari Ahmad Šah namerno srušio letelicu u Indijski okean, uprkos izjavi prijatelja pokojnog pilota da je bio u fazi razvoda koji mu je teško pao i da zbog toga nije bio u stanju da leti.

Do sada je ignorisao sve spekulacije koje su bile vezane za njegovog oca, od kada je avion misteriozno nestao na putu za Peking iz Kuala Lumpure pre 19 dana.

- Čitao sam sve što je bilo objavljeno na internetu, ali sam do ovog trenutka sve spekulacije ignorisao. Ja sam ga razumeo bolje od svih - rekao je sin poginulog malezijskog pilota.

Ahmed je najmlađi sin 53-godišnjeg pilota, kapetana Zaharia Ahmada Šaha za koga se u prvom momentu verovalo da je oteo avion kao izraz političkog čina.

- Možda nismo bili toliko bliski, s obzirom da je on dosta putovao. Ali ja ga znam - rekao je sin pilota u intervjuu koji je dao pre dva dana.

Ahmed je takođe istakao da porodica tek treba da se suoči sa činjenicom da su svi ljudi u avionu poginuli i da će verovati samo čvrstim dokazima koje bude video sopstvenim očima.

Pored toga što Set ne veruje da je njegov pokojni otac namerno srušio letelicu, istražitelji su poprilično sigurno u to s obzirom da su odbacili sumnje da je bilo nekih mehaničkih kvarova i otmica.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Video: Promocija knjige "Crteži i kaligrafija F.M. Dostojevskog" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bin Laden

    27. mart 2014 | 16:18

    Mali je u pravu !!! Da je hteo da pilot sruši avion ne bi leteo još sedam časova posle prekida veze !!!! Al mozda to nekome ne odgovara !!

  • maja

    27. mart 2014 | 17:42

    Pa sad na nekog mora da se slome kola , na zalost ... Ko zna ko je i zasto oborio avion?

  • Julian

    28. mart 2014 | 00:51

    Slucajno ga je srusio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA