Maradona traži pomoć EU zbog poreskog duga prema Italiji!

 
  • 1

Slavni argentinski fudbaler najavio je da će se žaliti institucijama Evropske unije, jer ga italijanski poreski organi terete za dug u visini od 39 miliona evra.

Sa Dijego Maradonom nikada nije dosadno. Legendarni Argentinac nastavlja da se pojavljuje u medijima na najraziličitije moguće načine.

Ovoga puta u pitanju je dug za porez. Naime, italijanski poreski organi terete Maradonu za dug u visini od 39 miliona evra, a legenda svetskog fudbala je odlučio da pomoć potraži od Evropske unije:

- Važno je da ljudi znaju šta je istina. Zaista nemam šta da krijem. Ja stvarno nemam da platim 40 miliona evra poreskim organima. Uostalom, teško je zaraditi tu svotu za života, a pogotovo platiti toliki porez - rekao je Maradona.

Maradona je navodni dug napravio je u periodu od 1984. do 1991. godine kada je igrao u Napoliju, sa kojim je osvojio dve titule prvaka Italije, Kup UEFA, Kup italije i Superkup Italije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Kako Beograđani nazivaju ovaj park: Neki se stide da izgovore ime!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA