Žrtvovala medalju da pomogne suprugu, a on je ostavio zbog njene zamene u olimpijskom timu!

 
  • 4

Osvojač srebrne medalje u vindsurfingu Nik Dempsi napustio je suprugu Saru Ejton zbog njene zamene u olimpijskom timu Hanom Mils

Britanski olimpijac Nik Dempsi (32), koji je 2012. osvojio srebrnu medalju u vindsurfingu, napustio je suprugu Saru Ejton (32), koja je svoje olimpijske snove žrtvovala da bi se brinula o zajedničkoj deci, a da bi on nesmetano mogao da se takmiči.

Da bruka bude veća, Dempsi je sada u vezi s njenom zamenom u timu Velike Britanije, 25-godišnjom Hanom Mils.

Britanskom olimpijskom balu u luksuznom hotelu u Mejferu, Dempsi je prisustvovao bez supruge, a na crvenom tepihu se pojavio sa Milsovom i Saskijom Klark, takođe koleginicom iz olimpijskog tima.

Milsova je 2012. osvojila srebrnu medalju u jedrenju, u klasi 470, istoj kategoriji u kojoj bi se takmičila i Ejtonova.

Pritom se slobodno može reći da je Sara Ejton, koja se i dalje brine o njihovim sinovima, starim tri godine i devet meseci, imala uspešniju karijeru od supruga. Bila je jedna od "tri plavuše u čamcu" koje su na Olimpijadi u Pekingu 2008. osvojile zlatnu medalju u jedrenju u klasi Ingling.

Zlatnu medalju je osvojila i 2004. u Atini, i bila je na najboljem putu da postane prva Britanka koja je osvojila tri uzastopne zlatne olimpijske medalje. Ona se, međutim, privremeno odrekla svojih snova da bi brinula o deci i "podržala Nika", koji je očajnički želeo da popravi rezultat iz Pekinga, kada je osvojio samo bronzu.

Pre nego što su se prošle godini razišli, ovaj sportski par je najavio da im predstoji "velika odluka" o tome da li će se jedno od njih, ili pak oboje, takmičiti 2016. u Riju.

Ejtonova je u javnosti nagovestila svoj povratak, uz napomenu da u njoj ponovo gori želja za takmičenjem. S druge strane, Dempsi na pitanje da li je moguće da se oboje takmiče odgovorio da - postoji potencijal za to, ali postoji i potencijal da to donese puno problema - imamo dvoje dece, a to bi zahtevalo mnogo novca i žrtava.

Na pitanje da li bi bio spreman da čuva decu dok se supruga takmiči, kao što je to ona učinila za njega, kroz smeh je odgovorio da "nije baš siguran".

- Ona je bolji roditelj od mene. Mnogo bolje brine o deci. Nisam oduševljen idejom da budem tata s punim radnim vremenom - rekao je Dempsi.

Kada je osvojio srebrnu medalju, masa u Vejmutu je oduševljenim klicanjem pozdravila njegov skok u vodu nakon prelaska cilja, da bi doplivao da porodice koja ga je čekala na obali.

Ejtonova je na Tviteru ponosno objavila: "Uživam gledajući muža kako osvaja srebrnu medalju".

U to vreme je hvalio i on nju...

- Apsolutno je divna. Bez nje ne bih uspeo. Ni malo ne sumnjam da bi ona ovde pobedila. Žrtvovala je medalju - rekao je Dempsi.

Nakon uspeha koji je letos postigao u svojoj klasi, Dempsi je, međutim, redovno mogao da se vidi na žurkama, sve češće u društvu Milsove, a u brzo je došlo i do razlaza sa suprugom, koju je upoznao na omladinskom šampionatu u jedrenju 1998. i sa kojom je od 2008. bio u braku.

( Telegraf.rs / Blic.rs )

Video: Sastanak Vučića sa Fon der Lajen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA