Naslovna
Najnovije
Vesti
Biznis
Sport
eKlinika
Ona
Jetset
Nauka
Tip
Kultura
Aero
Ubrzanje
Ljubimci
Plantbased
Beograd na vodi
Zanimljivosti
Hi-Tech
Održivost
Auto
English
Naslovna
Najnovije
Vesti
Sport
Jetset
Beograd na vodi
Kultura
Održivost
Zanimljivosti
Hi-Tech
Auto
Više
Auto
English
Tip
Telegraf TV
Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript.
Ankete
Naslovne strane
Srbija
Svet
Hronika
Vremenska prognoza
Fudbal
Podcast
Ankete
Naslovne strane
Srbija
Svet
Hronika
Vremenska prognoza
Fudbal
Podcast
Tema: posni recepti
Posne lisnate kiflice: Sa punjenjem ili bez, vi birate
0
64
Zasladite se tokom posta: Veganski kolači od limuna sa čia semenkama
0
15
Hrskave kesadilje sa „dimljenim“ pasuljem i kremastim veganskim sosom
0
3
Još jedna ideja za posni ručak: Špagete sa pečurkama i orasima
0
9
Topla salata od sočiva i šargarepe inspirisana Mediteranom
0
19
Ideja za posni ručak: Ćufte od 8 sastojaka u ukusnom domaćem marinara sosu
0
6
Proteinske veganske čokoladne bombice od heljde i orašastih plodova
0
17
Zamena za parmezan – napravite mnogo zdraviju vegansku i posnu verziju omiljenog dodatka jelima
0
14
Posne punjene paprike ukusne kao i da su sa mesom: Nadev je veoma sočan
0
189
Posna pica očas posla: Fil od tunjevine i povrća uvek je dobitna kombinacija
0
21
Kremasti veganski (posni) „Mac and cheese“
0
5
Napravite na brz i lak način posno „mleveno meso“
0
38
Posna supa od pečenih paprika: Jelo na kašiku koje brzo zasiti i za koje se traži tanjir više
0
13
Posna pašteta za početak Vaskršnjeg posta: Započnite dan ukusnim obrokom
0
100
Ramen čorba sa kikiriki puterom
0
2
Spremite zelenu boraniju u sosu od paradajza na italijanski način
0
15
Najlepši tuna sendvič: Toliko ukusan da jednom kada ga napravite, nikada više nećete poželeti neki drugi
0
4
Zdraviji brauni na 3 načina sa „tajnim“ sastojcima
0
4
Tofu kajgana - proteinski plant based doručak
0
5
Nudle sa povrćem u kikiriki sosu
0
1
Španski rižoto sa pasuljem
0
1
4
5
6
7
8
9
10
Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?
Možda kasnije
DA