UZ POMOĆ VEŠTICE I HUMORA: Evo kako na Staroj planini dozivaju sneg (VIDEO)

 
  • 0

Usled manjka padavina po celoj Srbiji, ekipa emisije "Vrh zabave-Stara planina" rešila je da pozove Veselog gavrana da bi im rešio problem usled nedostatka snega. Voditelj Sale je držao govor pred okupljenom masom na Staroj planini

U epizodi popularne emisije "Vrh zabave-Stara planina" voditelj Sale je, povodom predstojećih izbora, započeo kampanju vraćanja snega na ovu planinsku lepoticu u istočnoj Srbiji.

Naime, u petnaestoj epizodi serijala, u kojoj voditelj na duhovit i zanimljiv način gledaocima predstavlja Staru planinu i njenu oklolinu, krenulo se u kampanju za povratak snega koji danima već ne pada.

"Političar" Sale je za pozornicom, pred masom ljudi, zahtevao da se obezbedi sneg da bi deca i odrasli mogli da uživaju u zimskim sportovima. U epizodi se pojavio i mlađani Nemanja Pešić, koji je član skijaškog snoubord kluba "Stara planina- Pirot". Nemanja je osvojio nekoliko medalja i pehara, omiljeni skijaš mu je njegov tata, a posle njega Janko Tipsarević.

Tokom govora, Sale je pozvao Veselog gavrana, vešticu, da bi zatražio tonu belog snega i pitao šta bi trebalo da urade da bi njihov zahtev bio ispunjen.

- Tri puta da se popnete na Midžor, da se okupate u Topodolskoj reci, da nahranite gladnu vranu, jer vrana ne sme da bude gladna - odgovorila je veštica okupljenim građanima.

U epizodi je gostovao i glumac Aleksandar Srećković Kubura, koji je u hotelu "Falkenštajner" započeo priču o pravilnom akcentovanju rečenica i nadimcima koje je "zaradio" tokom godina.

Na kraju govora, Sale je pozvao okupljene da ustanu i da pozdrave Srpsku himnu. Izgleda da su uradili sve što je veštica zatražila, jer je sneg na Staroj planini najzad pao!

Emisija “Vrh zabave“, koju svakim radnim danom možete pratiti na “Studiju B” u 10:45, 17:45, kao i vikednom u 9:30 sati, predstavlja Staru planinu i njenu okolinu na jedan nov i originalan način.

Nacionalnu emisiju “Jutro sa Saletom“, možete pratiti svakog radnog dana od 7 do 10, koja se emituje na čak 17 radio stanica - “Luna“, “Radio Dunav-Apatin“, “Rubin Kruševac“, “Ok radio” i drugim.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA