VRH ZABAVE: Stara planina iz potpuno drugačijeg ugla! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 1

Emisija informativno-zabavnog karaktera "Vrh zabave" na prvo prikazivanje već je pokupila simpatije publike, a osim zanimljivih priča iz istočne Srbije, gladaocima će se iz novog ugla predstaviti i brojni poznati

Nova emisija "Vrh zabave", koju svakim radnim danom možete pratiti na "Studiju B" u 10:45, 17: 45, kao i vikednom u 9:30 sati, približava Staru planinu i njenu okolinu na jedan šaljiv i sasvim nov način!

Kroz svakodnevni zabavni izveštaj, harizmatični voditelji Sale i Rade, predstaviće sve lepote Stare planine, kao i bitne informacije o sportskim, vrmenskim, zabavnim i kulturnim dešavanjima.

Zanimljive priče posetioca i meštana Stare planine, prelepi kadrovi netakute prirode smrznutih planinskih prevoja, humoristična nota u dnevnim izveštajima, ali i brzi ritam ove petminutne emisije nateraće vas da ne propustite nijednu epizodu!

Svake nedelje iznenadiće vas po koja poznata ličnost, dok je led probio Ivan Zeljković, poznatiji kao Zeka Milioner, koji se na ovoj idiličnoj destinaciji uveliko odomaćio, budući da sezonama unazad skija na stazama ove Snežne kraljice.

Već posle prve epizode, komentari publike su sjajni, te se sa nestrpljenjem očekuje svaka sledeća!

Osim u esmisiji "Vrh zabave", voditeljski tandem Radeta i Saleta možete čuti i u nacionalnoj emisiji "Jutro sa Saletom" svakog radnog dana od 7 do 10, koja se emituje na čak 17 radio stanica - "Luna", "Radio Dunav-Apatin", "Rubin Kruševac", "Ok radio" i druge. 

Voditelji svakog radnoj jutra sa izuzetnom dozom humora bude svoje slušaoce razgovarajući o aktuelnim društvenim temama, a kako bi što bolje dočarali zimsku atmosferu, studio su preselili na krov istočne Srbije - u prestižni hotel "Falkenštajner" na Staroj planini.

Ukoliko već niste, pogledajte kako izgleda prva epizoda i nećete propustiti nijednu više:

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    5. februar 2014 | 22:49

    Samo da nije rudnik urana tako blizu. KALNA selo sa tajnom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA