STARA PLANINA: Idealan odmor za porodice!

 
  • 1

Na Staroj planini porodice uzivaju u odmoru uz omogućen popust na smeštaj, ski karte i opremu

Na Staroj planini u toku je promotivna nedelja Skijališta Srbije, "Porodična nedelja", koja traje do 1. februara, a namenjena je svima koji žele da sa najbližima provedu sedam dana uživajući na snegu.

Kako je ova planina idealna destinacija za porodičan odmor, svima koji su odlučili da provedu proteklu nedelju na ovom skijalištu obezbeđen je popust na ski karte od 15 odsto, dok su za usluge smeštaja, iznajmljivanja ski opreme i ski škole takođe ponuđene povoljnije cene.

- Ovde su staze idealne za početnike. Ni jedan ski centar u regionu nema pogodnosti za malu decu kao što ima Stara planina. Uz ovonedeljni popust za porodice, ovo skijalište je bilo najbolji izbor za odmor - kaže Vladan Tošić iz Skijališta Srbije.

Nakon porodične nedelje, od 8. do 15. Februara organizovaće se i "nedelja za parove", period od 1. do 8. marta rezervisan je za "žensku nedelju", dok je "đačko-studentska nedelja" planirana za period od 12. do 19. aprila.

(Telegraf.rs/Vrh Zabave)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA