≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Alkaraz nije mogao da veruje kad je čuo novinara: Šokiralo ga pitanje o Emi Radukanu na konferenciji

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neko je na društvenim mrežama pustio "buvu" o navodnoj romani Španca i Britanke, pa su mediji odmah počeli da se bave tom temom

  • 1
Ema Radukanu, Karlos Alkaraz Foto: Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Karlos Alkaraz je odbranio titulu na Vimbldonu, a posle meča sa Novakom Đokovićem morao je da se "brani" i od novinara i pitanja koja su postavljali.

Naime, na tribinama je tokom finala bila i Ema Radukanu, bivša šampionka US opena i najveća zvezda britanskog tenisa.

Iz nekog razloga, nakon što je neko "pustio buvu" o navodnoj romansi Radukanu i Alkaraza, španski novinar ga je na konferenciji za medije upitao i o tome što je ona prisustvovala meču.

Ne znam, ne znam. Mislim da je mnogo ljudi došlo da gleda finale. Mislim da smo Novak i ja uvek pružali sjajnu igru i šou na terenu. To je lep meč da ga pogleate.

- Ona je odavde. mogu da zamislim da bi volela da dođe i da gleda. Kao što bih i ja da je Grend slem u Mursiji. Išao bih 100 odsto na finale, iako ne bih igrao. Ne znam da li je došla ga gleda finale ili je došla da gleda mene. Ko zna? Morate to nju da pitate, ali nadam se da je uživala u finalu - odgovorio je Alkaraz.

Inače, i Ema je tokom Vimbldona priznala da je poslednjih nekoliko mečeva gledala Karlosa i pokušavala da "upije" neke njegove udarce i iskoristi to na svojim mečevima.

- Poslednjih nekoliko mečeva sam pratila Karlosa. Lepo je gledati pre mog meča. Nekada, u ključnim momentima, pokušavate da iskopirate neke snimke ili bilo šta drugo - rekla je Radukanu.

Ove reči, nekoliko "buva" na društvenim mrežama, odmah su naterale i španske novinare da Alkarazu upute ovo pitanje o potencijalnoj novoj teniskoj romansi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    15. jul 2024 | 17:59

    Jedino Srbe treba gledaš jer samo Srbin ume da igra tenis s teniseri smo od odkad vi niste znali ni koste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA