Novak Đoković se opet oglasio nakon Vimbldona: Alkarazu poslao jednu poruku, a onda ga je Kirjos zvao na pivo!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Veoma lepa poruka našeg tenisera

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da dođe do još jedne Grend slem titule, pošto je u velikom finalu poražen od Karlosa Alkaraza sa 3:0, po setovima 6:2, 6:2, 7:6 nakon dva i po sata tenisa na Centralnom terenu, dok se sada oglasio i još jednom naš Nole.

Nije Đoković bio svoj na ovom meču, veoma loše je počeo duel, Alkaraz je veoma lako uzeo prvi set prepustivši samo dva gema svom protivniku, a onda je i u drugom sve uradio na identičan način pre nego se Novak probudio.

Ipak, Novak Đoković nije bio dovoljno dobar u tom trećem setu da dođe nekog većeg rezultata. Posle meča je govorio na konferenciji, gde je rekao da je Alkaraz bio dosta bolji, a sada se oglasio još jednom.

On je poslao samo jednu poruku putem svojih javnih glasila.

- Svaki put kada izađem na Centralni teren, ispunjen sam tolikom zahvalnošću što živim taj dečački san. Hvala celom mom timu, partnerima, familiji, prijateljima i #nolefam za svu podršku tokom ovih poslednjih nekoliko nedelja. Idemo dalje. Čestitam, Karlose. Zasluženo, prijatelju moj - napisao je Novak Đoković.

Njemu se odmah javio i Nik Kirjos, koji je rekao da sad mogu na "nekoliko piva".

Novak Đoković, Nik Kirjos, komentar Printskrin: Instagram.com/djokernole

(Telegraf.rs)

Video: Petrušev otkrio kako su Orlovi pratili Novaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA