Najpoznatiji komentator Crne Gore likuje na poraz Novaka: "Kakva nadmoć i egzibicija kralja Karlosa II"

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 25

Nebojša Šofranac slavi pobedu Alkaraza i veliča ga

Novak Đoković nije uspeo da dođe do istorijskog 25. Grend slema, pošto je u finalu Vimbldona poražen sa ubedljivih 3:0 od Karlosa Alkaraza, koji je došao do svog drugog Vimbldona i ukupno četvrte Grend slem titule.

Kao i uvek, posle Novakovog poraza se javljaju i oni koji ne vole ili manje vole Novaka. Alkarazovi fanovi posebno likuju, a jedan od takvih je i Nebojša Šofranac, najpoznatiji sportski komentator Crne Gore.

On je na svom profilu na Fejsbuku likovao nad pobedom Španca i istakao da je on taj koji će srušiti rekord Rodžera Federera od osam titula na Vimbldonu, gde Noletu nedostaje samo jedna da i taj rekord "arhivira".

Slavio je uz reči poput: "nadmoć, egzibicija, šou za istoriju" i ostale fraze.

Takođe je poručio da će navijati za njega i Rafu na Olimpijskim igrama.

- Kralj Karlos drugi!!! Kakva je ovo bila nadmoć i egzibicija, jednostavno bolji u svemu, brza misao, brze noge, varijacije, voleji, dijagonale, skraćene, jedan šou za istoriju do 6:2, 6:2, 5:4 i 40:0, ali i onakav promašen drajv volej je samo pokazao da je imao snage i klase da pobedi iz početka ako treba! Fenomenalni Karlos, on je taj koji će srušiti rekord 8 Vimbldona Federera i niko drugi, tek je napunio 21. Postao je najmlađi ikad što je spojio "Channel Slam, Rolan Garos - Vimbldon u nizu, 28 godina to nije uradio niko, od Borga 1980 do Nadala 2008! On je to uradio već, nema granica, fizički, mentalno i tehnički superioran! Ko voli sport danas je mogao samo da uživa, a biće ovoga još puno, puno. Sad sa Rafom u tandemu na Olimpijadi, grande España... - stoji u objavi Šofranca.

Inače, status Šofranca izazvao je i veliku polemiku prošle godine, takođe posle finala Đokovića i Alkaraza, kada je likovao, čak i vređao Novaka i njegove fanove.

(Telegraf.rs)

Video: Kragujevčani pregazili "traktoriste" u Loznici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA