Stariji imaju prednost: Alakaraz šmekerski propustio Novaka da prvi uđe na teren

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Novak Đoković i Karlos Alkaraz izazvali osmehe pred finale Vimbldona

U iščekivanju velikog finala Vimbldona između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, na Centralnom terenu dogodio se jedan trenutak koji je izazvao osmehe publike.

Kao i uvek, ceremonija izlaska finalista na Centralni teren "Ol Ingland kluba" bila je planirana do najsitnijih detalja. Međutim, ovoga puta, jedan mali nesporazum doneo je neočekivanu dozu humora u inače ozbiljnu atmosferu.

Prilikom prolaska kroz uzak hodnik, nastao je trenutak komične nepredvidljivosti. Đoković i Alkaraz su se našli u dilemi ko će prvi izaći na teren. Zbunjeni pogledi koje su razmenili doveli su do toga da mladi španski teniser ljubazno ustupi prvenstvo iskusnijem srpskom rivalu.

Ovaj simpatični trenutak dodatno je opustio atmosferu pred meč, koji obećava da bude jedan od najuzbudljivijih teniskih duela godine. Dok se finale odvija, navijači su sigurni da ih čeka vrhunski tenis i spektakl koji će dugo pamtiti.

(Telegraf.rs)

Video: Reke ljudi se slivaju da vide Novaka u finalu Vimbldona: Nema gde igla da padne, poludeli za Srbinom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA