Navijač oduševio Novaka pred finale Vimbldona: Đoković se oglasio ponoćnom porukom uoči meča sa Alkarazom

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Moćno!

Sportski dan za sladokusce je pred nama, pošto ćemo tokom dana gledati tenis, a uveče i tokom noći fudbal i tri velika finala. Ono što nas najviše zanima odvijaće se u Londonu, gde Novak Đoković čeka Karlosa Alkaraza u reprizi prošlosezonskog finala Vimbldona.

Naoštrio se Nole da napadne svoj 25. Grend slem pehar i tempirao je formu kako je turnir odmicao iskoristivši maksimalno to što mu je žreb bio nikada naklonjeniji. Srbin je tako iskazao mentalnu i fizičku snagu pošto je ne tako davno operisao koleno.

Đoković se uoči samog finala javio putem svog "X" naloga i podelio je snimak u kom nekoliko njegovih fanova iz čitavog sveta posmatra trening i komentarišu ono što nas čeka u nedelju.

Upitao je Novak i pratioce odakle će pratiti meč, a najinteresantniji momenat u snimku je način na koji jedan momak čeka okršaj.

Već je spreman broj 25, kao oznaka potencijalno osvojenog Vimbldona i 25. Grend slema, a on ide i još dalje jer je tu i broj 26! Optimistično i kada je Đoković u pitanju sasvim realno.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako izgleda 10 godina ljubavi Noleta i Jelene: Đoković podelio nikad emotivniji snimak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA