Đoković o "bromansi" sa Kirjosom: Nik se poverio Novaku kada bi ponovo mogao da se vrati na teren

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Australijanac se oporavlja od povrede

Naš veliki as, Novak Đoković igraće u nedelju finale Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza, a veliku ulogu tokom njegovog ovogodišnjeg pohoda imao je Nik Kirjos.

Nekada se njih dvojica skoro uopšte nisu podnosila, a sada je situacija dijametralno suprotna. Australijanac je velika Đokovićeva podrška, pa je stoga usledilo pitanje na konferenciji - zašto?

Srbin je otkrio kako su tekli treninzi sa Kirjosom, a pomenuo je i kada bi Nik mogao da se vrati na teren.

- Mogu vam reći da je pre nekoliko dana kada smo trenirali, on je dobro servirao, rekao je: "Možda ću se vratiti na US Openu!". Talentovan je. Rekao je da pri servisu ne ide iz sve snage, ali jeste blizu. Pozitivan je, mnogo mi je drago što ga vidim punog života. Uživa u treninzima, mnogo je bitan za naš sport. Donosi nove obožavaoce... Da, imamo "bromanasu", a nekada se nismo uopšte voleli! On je sjajan lik, igra se i sa mojom decom i sve... Ni on ne zna kako će mu reagovati zglob, ali se nadam da će uspeti da se vrati jer definitivno trebamo na turu - rekao je Novak.

(Telegraf.rs)

Video: Moćne reči Pešića o Đokoviću i svađi sa navijačima: "Ponosan što je uzeo mikrofon i rekao ovima tamo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA