Dok je Nole delio autograme, jedan navijač iz bratske zemlje je izveo ono što je na Vimbldonu zabranjeno

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nole ima podršku i iz komšiluka

Novak Đoković je sa 3:0 savladao Lorenca Musetija u polufinalu Vimbldona i plasirao se u svoje šesto uzastopno finale, gde će u nedelju od 15 časova igrati protiv Karlosa Alkaraza.

Nole je i na ovom meču imao nesuglasice sa publikom, a to je kulminiralo na kraju meča, dok je "svirao violinu" za svoju ćerku Taru, kada je sramno izviždan sa tribina.

Ali, Nole je imao i podršku svojih fanova, koje je posle meča ispoštovao i svima je nekoliko minuta potpisivao autograme i fotografisao se sa njima.

Za oko nam je posebno zapala jedna zastava koja je istaknuta na tribinama u momentima kada je Novak potpisivao autograme.

U pitanju je zastava naših suseda, Rumuna.

Inače su zastave nacionalnih država zabranjene na Vimbldonu, ali jedan Rumun je uspeo da se snađe i da unese zastavu ove zemlje na polufinale.

Inače je Novak u sjajnim odnosima sa rumunskim igračima i igračicama, ali i sa legendarnim Jonom Cirjakom, od kojeg je svojevremeno i iznajmljivao turnir, kada se neko vreme Serbia open igrao u Beogradu.

Rumunija je inače jedini naš sused sa kojim nismo ratovali, a dobro pamtimo i transparent sa utakmice fudbalera Rumunije i Srbije, kada je u Bukureštu istaknuta poruka:

"Rumun ima tri brata: Dunav, šumu i Srbina".

Braća su sada i uz Novaka na Vimbldonu.

(Telegraf.rs)

Video: Devojka iz obezbeđenja zapevala od muke preko razglasa i razveselila sve pred Novakov meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA