Alkarazova "pretnja" Đokoviću pred finale: "Znam šta moram da uradim"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Čeka nas spektak u nedelju

Karlos Alkaraz se plasirao u svoje drugo uzastopno finale u Londonu, gde ga čeka čovek koji je po šesti put zaredom u borbi za pehar na Vimbldonu.

Repriza finala iz prošle godine doneće novi spektakl u kojem će ljubitelji tenisa moći da uživaju.

Sam Alkaraz je na konferenciji za medije dobio pitanje o Đokoviću, nakon što je prethodno pričao i o tome otkud Luka Modrić u njegovom boksu na Vimbldonu.

Alkaraz ističe da očekuje težak duel sa Novakom, ali i da zna šta treba da uradi i da je spreman za sve vrste iskušenja.

- Svi znaju ko je Đoković. Mnogo puta je igrao finale Grend slema i osvojio mnogo puta. Prošle godine je bio veoma težak duel. Bio sam na mukama, moram reći. Ali, znam kako je igrati protiv Đokovića. Igrali smo nekoliko puta na Grend slemovima, finala ili na Mastersima. Znam šta moram da uradim. Siguran sam da i on zna šta treba da radi da bi pobedio mene. Biće veoma interesantan meč. Svakako, spreman sam za sve vrste iskušenja.

Novinari su upitali i šta bi za Špance značilo ako bi u nedelju slavili i on i fudbalska reprezentacija u finalu Eura.

- Biće sjajna nedelja, ako si Španac, naravno! Pričao sam sa nekoliko igrača od početka Evropskog prvenstva. Moj tim i ja im uvek pošaljem pozdrave i želimo im od srca svu sreću u nedelju.

(Telegraf.rs)

Video: Moćne reči Pešića o Đokoviću i svađi sa navijačima: "Ponosan što je uzeo mikrofon i rekao ovima tamo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA