Đoković se na Vimbldonu prisetio bombardovanja 1999. godine: "Sa sedam godina sam pravio pehar od kartona"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Srpskom teniseru te slike nikada neće biti zaboravljene

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković plasirao se u veliko finale Vimbldona pošto je savladao Lorenca Musetija u tri seta i tako je zakazao reprizu prošlogodišnje borbe za trofej i okršaj sa Karlosom Alkarazom - 6:4, 7:6, 6:4.

Dominirao je srpski teniser veći deo meča, ali je na kraju dobio sramotne zvižduke od engleske publike, koja je zaboravila koliki je Novak šampion i o kakvoj legendi Vimbldona je reč.

Obratio im se još jednom Đoković i rekao koliko mu Vimbldon znači, a prisetio se i 1999. godine.

- Rekao sam mnogo puta, ispunjenje snova za mene je da osvojim Vimbldon, to sam mnogo puta rekao. Sa sedam godina gledam kako bombe lete iznad mene, a sanjam kako osvajam trofej na Vimbldonu, pravio sam pehar od kartona, gledao sebe u ogledalu i ta vizualizacija je bila snažna. Imao sam podršku supruge, toliko godina je uz mene, sada su moja deca, to je neverovatno putovanje. Neverovatno i ništa ne uzimam zdravo za gotovo kada sam na terenu, pokušavam da uživam. Ali na terenu, to je posao, ja sam očigledno veoma zadovoljan, ali ne želim da se zaustavim, nadam se da ću imati ruke na trofeju u nedelju - rekao je Novak Đoković.

(Telegraf.rs)

Video: Moćne reči Pešića o Đokoviću i svađi sa navijačima: "Ponosan što je uzeo mikrofon i rekao ovima tamo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA