≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mislila sam da ću da umrem": Dona Vekić otkrila zašto se rasplakala u polufinalu Vimbldona

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki je pritisak...

  • 2
Dona Vekić Printskrin: Sport klub

Najbolja hrvatska teniserka Dona Vekić je izgubila na Vimbldonu u polufinalu od Jasmine Paolini rezultatom 2:1, čime je propustila nekoliko šansi da napravi rekord karijere.

Međutim, u jednom trenutku pred sam kraj meča je zaplakala, iako je imalo još da se igra, a nakon meča je objasnila i zašto je plakala.

- Mislila sam da ću umreti u trećem setu, toliko su me bolele i ruke i noge. Nije mi bilo lako. Plakala sam od bola, nisam znala da li ću moći da nastavim da igram. Moj štab mi je rekao da mogu da budem ponosna na sebe, ali sada je teško, stvarno teško. Trebaće nekoliko dana da se slegnu utisci, teško mi je da budem pozitivna trenutno. Bila sam tako blizu, imala sam mnogo prilika - rekla je Dona.

Paolini će u finalu potpuno iznenađujuće igrati protiv Krejčikove, koja je napravila senzaciju i savladala Ribakinu u polufinalu.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković pevao na nastupu Džibonija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    11. jul 2024 | 21:03

    To samo znaci da nemas sampionski gen u sebi, umesto da stisnes zube i sada budes najjaca ti se rasplaces, tako se ne postaje veliki igrac.

  • Rastko

    11. jul 2024 | 22:10

    Gde je ona bila "tako blizu". Pa vec u drugom setu dusa joj je bila na nosu. Cini mi se da ja sa 65 g imam vise kondicije nego ona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA