Hit scena pred TV kamerama dok Novak priča kako vaspitava Taru i Stefana: “Evo, Jelena upravo prevrće očima”

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Čini se kao da Jelena to i ne odborava

Srpski teniser Novak Đoković je uspeo da se plasira u polufinale Vimbldona bez borbe, pošto mu je Aleks De Minor predao meč četvrtfinala, što mu je ostavilo i vremena da gostuje u intervjuu za Vimbldon, a gde je govorio o raznim temama.

Otkrio je Novak Đoković kako se čudesno oporavio nakon operacije posle Rolan Garosa, a dotakao se i svoje ćerkice Tare koja je čitala knjigu dok je on igrao protiv Alekseja Popirina.

Između ostalog, ubrzo je dobio i još jedno pitanje o svojoj deci, a ticalo se upravo njihovog vaspitavanja i onoga "što on želi da vidi od njih".

Tada se Novak zahvalio na pitanju, pa je dao odgovor.

- Dobro pitanje... Pa, rekao bih da sam od dvoje roditelja ja onaj koji je odgovaran za aktivnost, sport, zdrav život. Uvek, evo, Jelena sad prevrće očima dok pričam, ato što ih podsećam da budu aktivni, da se bave sportom, ne tenis, neka budu aktivni. Pokušavam da ih vodim na tenis svakog dana, čak iako je meč, želim da budu tu sa mnom. Veoma su posebne prilike, nekoliko turnira godišnje mogu da osetim sa njima.

- Oni vole Vimbldon zato što imaju zatvorene terene, imaju Orangi teren za trening, kad uđemo u drugu nedelju ima slobodnih terena gde mogu da igraju 10, 30 minuta, tu je dosta dece, prijatelja drugih tenisera, to je sjajno iskustvo za njih. Zabavno je, imam ja kvalitetno vreme sa njima, a takođe, oni isto imaju.

(Telegraf.rs)

Video: Devojka iz obezbeđenja zapevala od muke preko razglasa i razveselila sve pred Novakov meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA