Tuga za najpoznatiju ženu u muškom tenisu, nećemo je gledati na meču Novaka Đokovića

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

San njenog dečka se završio u četvrtfinalu

Za neke pomalo i neočekivano, ali italijanski teniser Lorenco Museti pobedio je Tejlora Frica u četvrtfinalu Vimbldona i u polufinalu će biti rival Novaku Đokoviću!

To znači da u loži Centralnog terena u petak nećemo gledati Morgan Ridl - najpoznatiju ženu u muškom tenisu i devojku pomenutog američkog tenisera Frica.

Taj nadimak "najpoznatija žena u muškom tenisu" dobila je od strane Njujork Tajmsa prošle godine, dok ju je Vimbldon ove sezone angažovao kao voditeljku "Vimbledon Threads", video serije o modi na turniru.

Ova influenserka ima preko 300.000 pratilaca na Instagramu, a nedavno je na tiktoku poručila da je njena misija "da tenis ponovo bude kul."

Frica je "upecala" 2020. godine, i to putem jedne aplikacije za upoznavanje.

- Zato što je to bilo za vreme Kovida, nijedan restoran nije bio otvoren, nijedan bar nije bio otvoren, pa smo naručili suši. Otišli ​​smo kod njega i naterala sam ga da gleda "Midsommar" sa mnom, zaista zbrkani horor film. Zašto sam to odabrala kao svoje prvo upoznavanje sa nekim momkom, zapravo ne znam. Mislim da sam ga malo traumatizolvala - rekla je Morgan.

Iako provodi vreme putujući svetom sa Fricom da bi prisustvovala raznim turnirima, Ridl je odrasla u Minesoti pre nego što se preselila u Njujork na univerzitet, gde je diplomirala engleski jezik i književnost na Vagner koledžu.

U intervjuu za "People" otkrila je kako živi život o kojem je oduvek sanjala.

- Bila sam jedna od onih devojaka koje su bile opsednute video snimcima sa putovanja na Bali i sličnim stvarima. Ali ja sam odrasla iz mnogo niže srednje klase u Minesoti. Nikad nisam verovala da ću moći da vidim svet na taj način.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Keti BG

    11. jul 2024 | 01:51

    Vidi se da je iz niže srednje klase pošto na teniskom meču ne zna da se ponaša. Ona želi da bude najpoznatija žena u muškom tenisu, nažalost, najpoznatije su Novakova, Rodžerova i Nadalova žena i još mnogo drugih žena je pre nje... a ona je jedna obična američka seljančura koja je trebalo da barem malo prouči bonton pre ulaska u visoko društvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA