Legenda komentarom o Đokoviću utišala novinarku: "Rekao bih mu svaka čast, navijaju protiv jer je najbolji"

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 6

Imao je šta da kaže

Srpski teniser Novak Đoković je došao do četvrtfinala Vimbldona, gde će mu rival biti Aleks De Minor iz Australije, ali je osmina finala ovog turnira prošla u znaku duela našeg Noleta i publike na Centralnom terenu.

Novak Đoković nije bio zadovoljan njihovim poanašanjem, zbog je imao šta da im kaže.

On ih je pozdravio na kraju meča na poseban način.

- Pa svim navijačima koji imaju respekt hvala što su ostali, njima čestitam iz dubine duše. A svima onima koji su odabrali da ne pokažu respektima, želim lakuuuuu noć. Doooooooobro veče, doooooooobro veče. Vrlo dobro veče! Ne, ne, ja to ne prihvatam. Znam da su podržavali Runea, ali to je isto kao "buuu". Dobro je, dobro je, fokusiram se na ljude koji dolaze ovde, koji vole tenis i cene igrače, napore. Igrao sam u mnogo težim okolnostima, ne možete da me dodirnete - rekao je Đoković.

Sada je u njegovu odbranu stao i Džon Mekinro, legendarni teniser, koji je prvo ućutkao novinarku BBC-ja, koja je vodila program. Ona ga je upitala, šta bi rekao Đokoviću u ovoj situaciji?

- Rekao bih svaka čast. On se bori s ovim celu karijeru, da, on se hrani negativnom energijom, ja sam to radio, ali sam mrzeo. Ljudi viču protiv vas, nadaju se da će izgubiti samo jer ste najbolji, oni navijaju samo jer ste dobri, navijaju samo zbog toga, zato je išao protiv njih. On je kao Dart Vejder, tu su 'svetske klase' poput Rafe Nadala i Rodžera Federera, a on je došao da se bori s njima. Ko je drugi mogao? Niko, a Đoković je došao i prekinuo je njihovu 'žurku' - kaže Mekinro.

Potom, on se osvrnuo i na operaciju.

- Evo ga čovek koji je imao operaciju pre mesec dana, on je imao 10-20 odsto šansi da igra ovo, on je pomislio da može da igra i da može da pomogne ovom turniru, zašto ne dobijem malo ljubavi kad igram protiv 15. na svetu i protiv čoveka koji nije uradio ništa u poređenju sa mnom. Bilo je tu Danaca, razumem to, želimo da vidimo dobar meč. Ali treba da poštujete veličinu kad je vidite. Lako je biti "suvozač" sada, da pustite sve, oni su to radili. Ali on se bori sa ovim 15 godina, poštujem petlju da kaže to tamo. Sada će imati još više ljudi, on ne zaslužuje, on nam je potreban.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Covek

    10. jul 2024 | 03:46

    Mekinro jeste prgav, al je covek. A ivi sto se ponasaju ko bagra, pa posle prave enhlezi - vikali Ruuune, e oni to nisu.

  • Cv

    9. jul 2024 | 22:34

    Zašto onda ne navijaju protiv Sinera on je trenutno broj 1??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA