Čehinju pitali sa kojim teniserom bi igrala u dublu i ko joj je uzor: Pomenula Rafu i Rodžera, ali Novaka nije

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Rafael Nadal i Rodžer Federer su uzori Barbore Krejčikove, ali ne i naš Nole

Češka teniserka, Barbora Krejčikova odlučila je da tokom pauze zbog padavina na Vimbldonu uđe u svojevrsnu "raspravu" sa navijačima na društvenoj mreži "X", kojima je dala pravo da joj postave koje god pitanje bi im palo na um.

Tokom te rasprave, ona je pomenula i Rafaela Nadala i Rodžera Federera, ali je izostavila najboljeg srpskog tenisera, Novaka Đokovića.

Među pitanjima koja su bila postavljana bila su i ko joj je uzor i sa kim bi volela od tenisera jednog dana da zaigra u miks dublu.

Na ovo drugo pitanje, Barbora Krejčikova imala je vrlo jasan i kratak odgovor - Rafa. Upravo je Nadal neko sa kim bi Čehinja volela jednoga dana da kroči na teniski teren zajedno.

A kada su joj u pitanju uzori i neko na čiju se igru ugleda, Barbora nije mogla da se odluči, pa je istakla da su to i Rafael Nadal i Rodžer Federer. Pored toga, dodala je da je mnogo volela da gleda Žistin Enan.

(Telegraf.rs)

Video: Evo koliko košta operacija meniskusa kolena: Ušli smo u bolnicu u kojoj je operisan Novak Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA