Britanci žestoko izvređali Novaka po komentarima: Đoković na udaru nakon sukoba sa publikom na Vimbldonu

 
S. I.
S. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 20

Đokovićev potez se komentariše

Prošao je Novak Đoković i četvrtu rundu Vimbldona, izbacio Holgera Runea, imao buran razgovor sa navijačima i nastavio put ka finalu. To se ukratko dogodilo u ponedeljak na travnatoj podlozi londonskog Grend slema.

Poruka koju je uputio publici na Centralnom stadionu obišla je svet, izazvala brojne reakcije poznatih ljudi, ali i korisnika društvenih mreža. Čini se da su navijači uspeli da izazovu samo gnev kod Srbina, što Nole uvek iskoristi da pretoči u dodatnu energiju.

- Pa svim navijačima koji imaju respekt hvala što su ostali, njima čestitam iz dubine duše. A svima onima koji su odabrali da ne pokažu respektima, želim lakuuuuu noć. Lakuuuuu noć, lakuuuuu noć. Vrlo dobro veče! Ne, ne, ja to ne prihvatam. Znam da su podržavali Runea, ali to je isto kao "buuu". Dobro je, dobro je, fokusiram se na ljude koji dolaze ovde, koji vole tenis i cene igrače, napore. Igrao sam u mnogo težim okolnostima, ne možete da me dodirnete - rekao je Đoković posle okraja sa Dancem.

Ispod objave BBC Sporta na društvenoj mreži "X" moglo se pronaći pregršt komentara upućenih na njegov račun, a mišljenja su podeljena. Čini se da su ipak žustriji oni koji su negativni, čak i prevazilaze granice ukusa...

Ovo su samo neki od komentara koji su ispisani.

- Isti čovek koji lažira povrede kada gubi ne može da izdrži malo zvižduka sa tribina. Zašto on misli da su Federer i Nadal svuda voljeni, ali navijači vole kada on izgubi?

- Velika sramota. Rak za sport.

- Govori apsolutna sr*** - Novaks može imati jedno. Oni se deru Rune, kao što mi navijači u Engleskoj vičemo "rooot" za kriket igrače. Novaks je arogantan, sebičan i lažov, igra igru sa zdravljem ljudi. Ja bih ga oterao sa Vimbldona.

- Patetično od strane Novaka. Nije ni čudo što ga ne vole.

Ispod možete videti još neke od komentara.

(Telegraf.rs)

Video: Novak i Jelena Đoković stigli na koncert Nika Kejva!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uki

    9. jul 2024 | 14:22

    Ma možete da mu pljunete pod przor NOVAK JE NAJBOLJI A MRZITE GA ZATO ŠTO JE SRBIN ŽIVEO NOVAK ŽIVELA SRBIJA

  • Zorka

    9. jul 2024 | 14:28

    Englezi ne podnose Novaka jer je odbio njihov engleski pasoš, to mu ne mogu oprostiti dokle god igra, ostao veran svojoj zemlji Srbiji, toliko o englezima

  • Мирко

    9. jul 2024 | 14:23

    Британци... хахахах

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA