Novakov najverniji navijač stigao na Vimbldon: Razvukao šator i čekaće 24 sata samo da dođe do karte

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Vojislav Ilić je i u Londonu uz Đokovića

Novak Đoković ima svoju vernu publiku na Vimbldonu, koja prkosi onima koji ga ne vole, a takvih ima i videli smo to i u meču sa Runeom, kada su ga i provocirali.

Nolefam će biti jači za još jednog člana, pošto je u London u utorak stigao i Vojislav Ilić, jedan od Novakovih najvernijih fanova, koji ga prati na najvećim turnirima kada god mu to obaveze i finansije dozvole.

Imali ste već priliku da vidite da ga je bodrio i na Rolan Garosu, i da je imao istetoviranog Novaka na nozi, a sada je stigao i u London.

Vojislav je stigao u kompleks Vimbldona i razvukao je šator. Opremio se pivom, sokovima i hranom i sada čeka da se domogne karte za Centralni teren, koja mnogima znači više od sporta.

Spreman je da kampuje 24 sata, samo da bi uzeo karte za Novaka, jer želi da bude u prvom redu.

Vojislav Ilić Foto: Privatna arhiva

Vojislav je inače konobar u Italiji, a čim zaradi dovoljno novca, putuje na Novakove mečeve na najvažnijim turnirima.

- Već 17 godina sam Novakov navijač, već 10 godina putujem po celom svetu, nisam otišao u Melburn, voleo bih da ostvarim i to. Ja sam običan konobar, treba dosta da radim da sakupim novac i nikad mi niko ništa nije poklonio. Ponosan sam na sebe.

Nema sumnje i ovakve priče i požrtvovanje njegovih navijača, koji su spremni da daju i poslednji dinar za Novakove mečeve, bude kod njega dodatni motiv da im uzvrati pobedama i donese im radost.

(Telegraf.rs)

Video: Devojka iz obezbeđenja zapevala od muke preko razglasa i razveselila sve pred Novakov meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Riki

    9. jul 2024 | 14:02

    Treba ovo dostići do Djokovicevih da vide ovog coveka i da mu pomognu koliko god se pomoći može za sve što mu je potrebno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA