Oglasio se i čuveni Ben Rotenberg posle Đokovićeve poruke publici: Njegova poruka bila je krajnje iznenađujuća

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Poznati novinar koji je imao brojne opaske na Novakovo ponašanje nije mogao da preskoči ni ovaj detalj

Mnogobrojne ličnosti iz sveta tenisa javile su se nakon poruke Novaka Đokovića engleskoj publici na Vimbldonu posle meča sa Holgerom Runeom, koji je srpski teniser dobio i plasirao se u četvrtfinale turnira.

Nije mogao Đoković da prećuti ponašanje pojedinaca, pa je brutalno isprozivao sve koji su došli na Centralni teren kako bi "bukali" najboljem na planeti ikada.

- Pa svim navijačima koji imaju respekt prema nama hvala što su ostali, njima čestitam iz dubine duše. A svima onima koji su odabrali da ne pokažu respekt, posebno prema meni, želim lakuuuuuuuuuu noć. Lakuuuuuuu noć, lakuuuuuuu noć. Vrlo lepu noć! Ne, ne, ja to ne prihvatam. Znam da su podržavali Runea, ali to je isto kao "buuu". Dobro je, dobro je, fokusiram se na ljude koji dolaze ovde, koji vole tenis i cene igrače, napore. Igrao sam u mnogo težim okolnostima, ne možete da me dodirnete - poručio je Đoković.

Prokomentarisao je to Nik Kirjos, a javio se i poznati novinar Ben Rotenberg koji je u prošlosti umeo da ima negativne poruke na račun Đokovićevog ponašanja.

Ovoga puta pomalo je i iznenadio svojom porukom koju je objavio na društvenoj mreži "X", a koja je posvećena najboljem na planeti.

- Bio paranoičan ili ne, lomljiv ili ne, nezreo ili ne, ova verzija Đokovića je mnogo, mnogo više autentična i u njoj se više uživa nego bacanje srca i gluposti od pre jedne decenije. Drago mi je da priča svoju istinu ovih poslednjih godina - napisao je Ben Rotenberg u svom misterioznom javljanju.

(Telegraf.rs)

Video: Devojka iz obezbeđenja zapevala od muke preko razglasa i razveselila sve pred Novakov meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    9. jul 2024 | 00:00

    Slazem se 100% Obožavam Noleta i veliki sam navijač a nervirao me sa "srcadima" dugo godina.

  • PM

    9. jul 2024 | 00:06

    Iskreno i meni se vise svidja ovakav Novak. Nerviralo me ono njegovo flertovanje sa publikom. Nije to u skladu sa karakterom naseg naroda. Treba biti iskren, drcan i govoriti sve u lice.

  • Ајвар и ћевапи

    9. jul 2024 | 06:04

    Тооооо Ноле СРБИНЕ да нема британаца,швабе би биле највећа ....а Нека те Бог чува и да доносиш победе још бар 10 год.нека поцркају од муке

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA