Ovo je verzija Tejlora Frica o razgovoru na mreži sa Zverevim: "Pitao sam ga ko je to bio?"

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Amerikanac je želeo da zna na koga se njegov rival konkretno žali

Imali smo malu dramu na mreži nakon završetka uzbudljivog meča između Tejlora Frica i Aleksandera Zvereva, gde je Amerikanac došao do pobede posle velikog preokreta, nakon što je gubio sa 2:0.

Nakon što je Fric meč loptu pretvorio u poen, došlo je do dugog razgovora na mreži, gde je Zverev imao šta da kaže rivalu, kome očigledno nije bilo prijatno da čuje ono što mu je Nemac rekao.

Zverev je posle meča otkrio da se žalio na neke ljude u Tejlorovom boksu, a ostala je misterija da li je mislio na njegovu devojku, influenserku koja izaziva veliku pažnju, a koja je baš burno slavila.

Fric je posle meča na konferenciji izneo svoju stranu priče kada je upitan o tome.

- Mislim... Ne znam. Kao što sam rekao, ne mogu da čujem. Ne mogu da čujem. Ne čujem svoj boks kada igram u ovakvim okolnostima. Ne čujem nijedno živo biće, jer je ekstremno bučno. Potpuno mu je dozvoljeno da budem iznerviran ako ga je neko uznemiravao. Ali, kažem, ne znam. To je jedna od stvari koje sam ga pitao na mreži: "Ko je to bio?". Na kraju dana, nije to toliko važna stvar. Sve je u redu - rekao je Fric.

(Telegraf.rs)

Video: Devojka iz obezbeđenja zapevala od muke preko razglasa i razveselila sve pred Novakov meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Keti BG

    11. jul 2024 | 02:11

    Dodje ljankase iz niže srednje klase na Vimbldon i, naravno, odmah se istakne svojim (ne)vaspitanjem i bednim ponašanjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA