Preslatku teniserku napali zbog "izdaje" Endija Marija: Samo što nije zaplakala pred novinarima

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Iskrena je bila...

Odiseja Eme Radukanu na Vimbldonu okonačana je u nedelju, pošto je od nje u osmini finala bolja bila Novozelanđanka Lulu San 2-1 (6:2, 5:7, 6:2). Duel je trajao blizu tri sata.

Nije Britanka uspela da izađe na kraj sa ne toliko poznatom rivalkom u duelu dve teniserke van najboljih sto, ali je posle meča više pričala o svojoj odluci da ne nastupi u miksu nego o samom meču.

Emu su po društvenim mrežama napali zbog odluke da ne nastupi zajedno sa Endijem Marijem i pored prvobitne najave, posebno jer je tako legendarni igrač ostao bez svog drugog oproštaja od tenisa. On je nedavno objavio kraj karijere posle eliminacije u dublu sa svojim bratom Džejmijem.

Bila je Radukanu vidno uzrujana pitanjima novinara, ali je istakla da je to učinila zbog svog tela i jer se nije osećala dobro.

- Mislim da to nije bila greška jer sam se osećala dobro, a onda sam se juče ujutro probudila ukočena. Moram da prioritizujem sebe, svoje singl mečeve i svoje telo. Mislim da je to bila prava odluka. Stojim iza te odluke. Bila je teška odluka jer je to nešto što sam oduvek želela da uradim - rekla je Radukanu i istakla da mora da stavi sebe na prvo mesto.

- Naravno, nisam želela da Mariju oduzmem poslednji meč. Ali na kraju dana, mislim da bi mnogi igrači u sličnoj situaciji uradili isto, prioritizujući svoje telo - zaključila je Ema.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak vrele Sabalenke i njenog parčeta raja usijao mreže: Teniserka nikada izazovnije nije plesala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA