Ema Radukanu "izdala" Endija Marija, pa ispala sa Vimbldona: Sjajna Dona Vekić pobedila Cicipasovu devojku

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Britanka je ostala bez četvrtine na "Ol Ingland Klubu"

Britanska teniserka, Ema Radukanu poražena je pred domaćom publikom od neverovatne Lulu Sun sa Novog Zelanda u osmini finala Vimbldona čime je zaustavila svoj san da može do nove Grend slem titule posle one na US openu od pre par godina - 1:2 (2:6, 7:5, 2:6).

Oko nje se podiglo mnogo buke ova dva dana zbog činjenice da je "izdala" čuvenog Endija Marija, sa kojim je trebalo da nastupi u miks dublu juče tokom večeri na terenima "Ol Ingland Kluba".

To bi bio možda i poslednji meč Marija ikada na Vimbldonu (pod uslovom da su ga izgubili), da se odigrao, ali se Ema Radukanu naprasno povukla pod izgovorom da ima povredu i da je to sprečava da izađe na teren.

Majka Endija Marija, Džudi je poludela zbog toga i besno je prokomentarisala odustajanje Radukanu, zbog čega je nastala čitava polemika na društvenim mrežama koja je potencijalno uticala i na samu Emu danas u psihološkom smislu.

Dona Vekić Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U meču koji je odigran ranije danas, a koji je prekidan čak tri puta (!) zbog kiše, Dona Vekić plasirala se u četvrtfinale pobedom nad Paulom Badosom iz Španije, koja je inače devojka poznatog Stefanosa Cicipasa - 2:1 (6:2, 1:6, 6:4).

Bio je to meč pun oscilacija, što je nekako i bilo očekivano zbog silnih prekida zbog kiše, a da stvar bude bizarnija kada se sve sabralo, teniserke su na terenu provele ukupno sat i 42 minuta.

Upravo će Lulu Sun i Dona Vekić igrati međusobni četvrtfinalni duel i jedna od njih igraće polufinale Vimbldona.

(Telegraf.rs)

Video: Devojka iz obezbeđenja zapevala od muke preko razglasa i razveselila sve pred Novakov meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA