Ništa od spuštanja slušalice: Janik Siner mnogo lakše nego što se očekivalo srušio "nestašnog" Bena Šeltona

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Amerikanac pao u tri seta

Prvi teniser sveta, Janik Siner iz Italije mnogo je lakše nego što se očekivalo uspeo da se izbori za mesto u četvrtfinalu Vimbldona, pošto je danas bio bolji od Bena Šeltona iz SAD-a u tri seta - 3:0 (6:2, 6:4, 7:6).

Očekivalo se da "nestašni" Amerikanac koji je svojevremeno spuštao slušalicu Novaku Đokoviću pruži malo jači otpor favorizovanom Italijanu, ali je Siner posao završio za samo dva sata i 10 minuta.

Servis koji je Šeltonovo najveće oružje danas ga je izdao u potpunosti. Nije mogao Amerikanac posebno u prvom setu ni da se sastavi, pa se ređao poen za poenom i gem za gemom za moćnog Italijana.

Tako je Siner u prvom setu od 2:2 došao do 6:2, a u drugom nije bilo ništa neizvesnije, jer je Janik uspeo da napravi brejk u prvom gemu i da ga zadrži do kraja bez ijedne brejk lopte za rivala.

Tek treći set je doneo malo nade Šeltonu da može ovaj meč da produži, jer je napravio brejk i poveo sa 0:3, ali je Siner opet uspeo da se vrati na stare staze.

U sedmom gemu je vratio brejk, odveo set u tajbrejk, tamo čak imao i 5:2, ali je Šelton potom vezao četiri poena i senzacionalno stigao do set lopte i to na svoj servis.

Kada je nije iskoristio, Siner je rešio posao posle male klackalice i otišao u četvrtfinale, a tamo ga čeka pobednik meča između Grigora Dimitrova i Danila Medvedeva.

(Telegraf.rs)

Video: Devojka iz obezbeđenja zapevala od muke preko razglasa i razveselila sve pred Novakov meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😂😂😂

    7. jul 2024 | 19:16

    Kako ništa bre ?Spustio mu Siner slušalicu još mu odzvanja u ušima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA