Novak ispričao anegdotu iz Crne Gore i nasmejao novinare: "Ko mu je tata... Možemo znati odakle mu to!"

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Kažu, kakav otac takav i sin... A, Novak je šampion

Setivši se momenta kada mu je sin Stefan rekao "osvajaš Vimbldon, a ne možeš da sastaviš ovo", Novak Đoković se nasmejao i na taj momenat sa prošlogodišnjeg izdanja turnira se nadovezao sa još jednom anegdotom u kojoj su glavni akteri senior i junior.

- Kad smo kod tih podešavanja... Sad smo baš u Crnoj Gori podešavali s majstorima one ljuljaške, kačili smo u stanu, pa je on tu bio glavni komičar koji je zadavao zadatke, te sam ga jurio po stanu da mu dam i on nešto da radi! Zanimljivo je, stvarno je zanimljivo. On kaže "moja glavna uloga je da sve zasmejavam", voli takvu ulogu. Uvek sa njim neki štosevi i zezanje. Danas smo igrali bilijar. Iznenadio me je, pobedio me je, napredovao je u bilijaru, ali... Krade mali! Ono, pravilo je kada promašiš da uzmeš onu belu loptu i staviš gde hoćeš. On onda "nisam gledao", pa "svetlo", tako... Ko mu je tata, možemo znati odakle mu to! - nasmejao je Novak srpske novinare, a onda naveo koliko mu znači porodica i mir koji imaju na rubu Londona.

- Vreme koje provodim sa njima je neprocenjivo, pogotovo na Vimbldonu, to nije samo meni omiljeni turnir, već i od moje supruge i od Stefana i Tare. Oboje vole da budu ovde. Jedinstveno je, odiše istorijom i tradicijom, lepo je. Stefan voli da igra na travi, igra i u dvorani, trenira sa trenerom, tu su deca i od Boba Brajana i raznih igrača koji svake godine igraju sa njim. Kvalitetno provodimo vreme, idemo i do šume, volimo to naše neko vreme, pravimo kućice na drvetu i svašta nešto. Bili smo i do grada, ali uglavno smo tu u Vimbldonu jer se dosta izgubi vremena u saobraćaju, važnije je da budemo odmorni, ali uvek imamo neke - zaključio je Đoković.

Novak je juče završio zadatak u trećem kolu protiv Alekseja Popirina, a već sutra ga očekuje meč sa Holgerom Runeom u osmini finala Vimbldona.

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA