Vreme čitanja: oko 1 min.

Nema Novakove slike na Centralnom terenu Vimbldona, ali je tu Srpkinja: Hoćemo li njen lik tamo gledati često?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luna Vujović našla je svoje mesto među velikanima belog sporta

  • 0
Nema slike Novak Đoković Foto: MILOŠ BEĆAGOVIĆ

Svi željno očekujemo meč Novaka Đokovića protiv Popirina u subotu uveče u okviru trećeg kola Vimbldona, a do tada ostaje da pratimo dešavanja iz jako kišnog Londona gde nas danas čeka i okršaj Miše Kecmanovića sa Janikom Sinerom.

Mnogo toga zanimljivog ima na Centralnom terenu na Vimbldonu, kao što je pitanje gde je Novak Đoković među silnim slikama šampiona. 

Nije bilo njegove slike apsolutno nigde, ali je zato tu sa velikim ponosom stajao Rodžer Federer, dok čak nije bilo ni Rafaela Nadala.

Međutim, zato se na svečanom zidu Centralnog terena ipak našla jedna Srpkinja i to među šampionima. Ona je bila osvajačica turnira do 14 godina i reč je o najtalentovanijoj srpskoj teniserki o kojoj će se, svi se nadamo, sve više pričati u godinama koje dolaze.

Ona je sa velikom lakoćom uspela da osvoji turnir u svom uzrastu, a ono što dodatno uliva optimizam jeste da je već uspevala da uđe u finale ITF turnira za seniorke, pošto je učinila u Banjaluci i Antaliji protiv daleko starijih, poznatijih i iskusnijih teniserki.

Sve to daje nam nadu da ćemo njenu sliku često gledati na ovom svečanom zidu na Centralnom terenu Vimbldona, a organizatori treba da još jednom uvide zbog čega tu nema Novaka Đokovića, koji je deo istorije tenisa ispisao baš na tom istom mestu.

(Telegraf.rs)

Video: Evo koliko košta operacija meniskusa kolena: Ušli smo u bolnicu u kojoj je operisan Novak Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA