≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković otkrio šta se desilo sa navijačem iz publike: "Nije hteo ni da me pogleda, gledao je u telefon!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Užas i nekultura

  • 0
Novak Đoković, Džejkob Firnli Printskrin: Sport klub

Novak Đoković je u jednom momentu meča sa Džejkobom Firnlijem na Vimbldonu pokazao na navijača iza sudijske stolice koji ga je nepristojno ometao, a onda je i otkrio šta se desillo nakon susreta.

Najbolji na svetu je sa znojnicom, odmah nakon poslednjeg poena u pobedi u drugom kolu, došao do čoveka i pokušao interakciju sa njim, ali se ovaj bezobrazni navijač definitivno, poput deteta, postideo svog postupka.

- Nije hteo da me pogleda kada sam mu se obratio, gledao je u telefon. Meni se gotovo svaki meč dešavaju situacije koje su nepoželjne. U 95 posto slučajeva ja to tolerišem. To je nešto što je sasvim normalno. Ljudi su tu, platili su kartu, strastveni su, žele da protivnik pobedi, ti ispadneš... To je stvar ličnog izbora i njihovo pravo. Međutim, kad neko pređe liniju sportskog ponašanja – ja reagujem - naveo je Novak, pa nastavio:

- Takav sam ceo život i biću do kraja karijere. Neću dozvoliti da me neko provocira, ponižava i omalovažava. Svakoga ću da pogledam u oči i mirno spavam. Kada se nekome suprotstavim, zanimljivo je kako velika većina, gotovo svi, samo spuste glavu. Svako je hrabar kada nije pažnja na njemu ili njoj - kazao je Novak.

Đoković će u trećoj rundi turnira igrati protiv Alekseja Popirina, ali danas će imati dan pauze i momenat da na treningu napravi plan za Australijanca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA