≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak umalo zaplakao na oproštaju Endija Marija: Grizao usnu i jedva zadržao suze...

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Emotivno je sve doživeo srpski teniser...

  • 0
Novak Đoković Printscreen: Twitter/@travel__Sports

Endi Mari se oprostio od Vimbldona, pošto je poražen u dubl meču sa svojim bratom protiv australijskog para - Hidžikata - Pirs, koji su slavili na Centralnom terenu sa 7:6 (8:6), 6:4, a posle ovog duela, usledio j ei zvanični deo kojim je Vimbldon iskazao zahvalnost Britancu za sve što je uradio za tenis tokom karijere.

Tako, na video bimu pojavio se video u kojem su prikazani najznačajniji momenti iz karijere Maria, a onda je i Endi izneo sovje utiske.

- Oni su bili u redu. Nisu bili najlakši momci da ih preskočite. Bio sam tako srećan što sam igrao u ovom periodu. Svi ljubitelji tenisa imaju sreće što su svedoci svega što su postigli. Bilo je neverovatno gledati šta su sve uradili. Neverovatno je bilo biti deo nekih mečeva na Grend slemovima tokom godina. Bio sam srećan što sam uspeo da prođem nekoliko puta u velikim trenucima. Kakvo vreme da budete na turu - rekao je Endi.

Potom, u kadru se video Novak Đoković koji je došao da isprati u penziju svog velikog prijatelja, a na snimku se vidi kako je na ivici da zaplače tokom Endijevog govora. Novak je grizao usnu i jedva je zadržao suze, a kako je sve izgledalo na licu mesta pogledajte u videu:

Da podsetimo, Mari se godinama mučio sa povredama, a na Vimbldonu je dva puta osvajao titulu. Bio je i prvi teniser sveta, ali je poslednjih nekoliko godina bilo pravo mučenje, jer je imao dve operacije kuka, ali se nije predavao i borio se dokle god je telo uspelo da izdrži do krajnjih granica.

Nije mogao da nastupi u singlu, ali je zaigrao u paru sa svojim bratom. Dobio je čast da igra na Centralnom terenu, a organizatori kao da su znali da će to biti i njegov poslednji meč na ovom turniru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA