≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva podrška za Novaka: Neuništivi Ber Grils iz lože prati Đokovića na Vimbldonu

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grils je često isticao koliko ceni srpskog tenisera

  • 0
Ber Grils, Novak Đoković, Džejkob Firnli Foto: AP/Tanjug

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra meč 2. kola Vimbldona protiv Džejkoba Finlija, a ono što je posebno zanimljivo jeste, da ima podršku čuvenog Ber Grilsa. 

Posle povrede na Rolan Garosu, Novak se brzo oporavio i na Vimbldonu igra odličan tenis, pa nema sumnje da svi navijači, među kojima je i čuveni Grils uživaju.

Zanim,ljivo, u jednom intervjuu, Grils je izjavio kako mu je velika želja da snima u Srbiji, što je i uradio, ali i da ima želju da sa njim bude Novak.

– Prirodne lepote Srbije su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket – planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu. Još kad bi Novak Đoković, koga mnogo cenim i čiji sam veliki obožavalac, pristao da mi bude gost u nekoj od narednih sezona, sasvim sigurno bismo došli da snimamo u Srbiji – rekao je Grils u januaru 2020. godine.

Koliko je Grils veliki navijač Novaka videlo se i na prošlom Vimbldonu kada se fotografisao sa Novakom, a onda se zahvalio Vimbldonu zbog prilike da se slika s njim, što se dogodilo posle jednog od treninga srpskog tenisera, koji je bio u šortsu i trenerci pored.

- Nikad ne odustaj - napisao je Ber Grils uz sliku na kojoj je sa Novakom.

Ber Grils, Novak Đoković Printskrin: Instagram / beargrylls

I ove godine, Grils prati svog omiljenog tenisera.

Ber Grils, Novak Đoković, Džejkob Firnli Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA